Een recreatiewoning op de Veluwe kopen:
Bekijk het ruime aanbod!

Parken overzicht Veluwe

Bungalowpark Hoenderloo

Hoenderloo | Gelderland

Daarom Real Estate

 • Jarenlange ervaring

  Met meer dan 50 jaar ervaring in de recreatiebranche is jouw vermogen in veilige handen.

 • Persoonlijke begeleiding

  Met onze persoonlijke aanpak krijg je altijd het beste advies, passend bij je wensen.

 • Rendement én plezier

  Dankzij het flexibele eigen gebruik heb je naast rendement ook veel plezier van jouw recreatiewoning.

 • Waardevast, veilig & zorgeloos

  Met alleen waardevast vastgoed op toplocaties én door volledige ontzorging van exploitatie en beheer heb je geen zorgen over je investering.

 • Betrouwbaarheid & continuiteit

  Je ontvangt een heldere inzage in opbrengsten en kosten voor een transparante investering. Nu én in de toekomst.

Recreatiewoning kopen Veluwe

Wandelen of fietsen door een van de mooiste nationale parken, cultuur proeven, rustige dorpen en drukke steden bezoeken en tussendoor genieten van uw eigen stukje natuur? Doordat we recreatiewoningen op de Veluwe te koop hebben, wordt dit allemaal mogelijk. Wilt u een recreatiewoning op de Veluwe kopen en investeren in vastgoed? Dan is Roompot Real Estate dé vastgoedpartner. Op onze vakantieparken bij dit natuurreservaat bieden wij luxe huizen inclusief kavel aan.

Luxe recreatiewoning te koop Veluwe

Met een vakantiewoning op de Veluwe kopen, heeft u een stijlvolle villa, waarin al het comfort dat u nodig heeft aanwezig is. Een vakantiehuis kopen betekent dat u een compleet ingerichte woning heeft, inclusief een badkamer met toilet, meerdere slaapkamers, een keuken met inbouwapparatuur en een aan het terras grenzende woonkamer. De recreatiewoningen die u kunt kopen voor midden op de Veluwe staan op grote percelen eigen grond, variërend van 350 tot 400 vierkante meter. Daardoor is er behalve voor een royaal terras ook ruimte voor een flinke tuin. Verder zorgt het omvangrijke kavel ervoor dat uw veel privacy heeft. Ook wanneer u op uw terras zit. Met het kopen van een recreatiewoning op de Veluwe ervaart u bovendien optimale rust. En wilt u er even tussenuit? Vanuit de tuin heeft u direct toegang tot de bij uw Veluwe chalet behorende berging. Deze is groot genoeg voor meerdere fietsen.

Veel te doen bij recreatiewoning te koop op Veluwe

Als u overweegt om een recreatiewoning te kopen is de Veluwe daarvoor een aantrekkelijke locatie. U vindt er in de eerste plaats prachtige bossen en bijzondere dieren, zoals everzwijnen en edelherten. Met 55 vierkante kilometer behoort nationaal park De Hoge Veluwe tot de grootste natuurgebieden van ons land. In dit beschermde reservaat kunt u mooie wandel- en fietstochten maken en een bezoek brengen aan het Kröller-Müller Museum of het ondergrondse natuurmuseum Museonder. Het nationale park heeft ingangen in Hoenderloo, Otterlo en Schaarsbergen, maar daar houdt het natuurschoon niet op. Het totale grondgebied van de Veluwe bedraagt namelijk 1000 vierkante kilometer. Aan de rand ervan ligt Nunspeet, waar in het verleden talloze kunstenaars verbleven om de omgeving te schilderen. In het daar gevestigde Noord-Veluws Museum is veel van die schilderkunst te zien. Vanuit uw recreatiewoning te koop op eigen grond zijn rond de Veluwe liggende grotere plaatsen als Ede, Apeldoorn, Deventer en Arnhem eveneens goed bereikbaar.

Recreatiewoning te koop eigen grond Veluwe inclusief parkfaciliteiten

Voor activiteiten kunt u ook op het Roompot-terrein zelf terecht, want ons vakantiepark op de Veluwe beschikt over allerlei voorzieningen. Bij uw chalet op eigen grond zijn onder andere tennisbanen, een midgetgolfbaan, een semi-overdekt zwembad en een algemeen sportveld. In de buurt van het vakantieterrein is een professionele golfbaan. Voor kinderen zijn er speeltoestellen en wordt in het hoogseizoen een Kid’s Club georganiseerd. Verder heeft het park een buitentheater en bolderwagenverhuur. Onder de aanwezige horeca bij een recreatiewoning op de Veluwe te koop bevinden zich een restaurant inclusief terras, snackbar en afhaalservice. Het merendeel van de sport-, spel- en horecavoorzieningen ligt bij de entree. Vlakbij parkeert u ook uw auto, want het bungalowterrein zelf is autovrij. Wanneer u geïnteresseerd bent in een rustig gelegen huis te koop is een recreatiewoning op de Veluwe dus een logische keuze.

Vakantiewoning kopen op de Veluwe

Wilt u op de Veluwe een vakantiewoning kopen met alles erop en eraan, en wilt u uitgebreide voorzieningen in de directe omgeving? Dan vindt u uw droomhuis bij Roompot Real Estate. Op de pagina’s van de vakantieparken ziet u wat wij te koop hebben als recreatiewoning bij de Veluwe. Na aankoop kunt u uw vakantievilla voor eigen gebruik houden of gedeeltelijk of volledig verhuren. Bekijk hier onze gebruiksmogelijkheden. Neem contact op als u bij ons een vakantiehuis ziet dat naar wens is. Bij interesse in een recreatiewoning op de Veluwe kan de koop meteen worden gesloten, maar u kunt ook eerst een brochure of bezichtiging aanvragen. Daarnaast is het mogelijk om u aan te melden voor een Open Huis-dag op het desbetreffende Roompot-park. Wilt u een recreatiewoning kopen op de Veluwe, maar heeft u nog geen definitieve keuze kunnen maken? Dan helpen wij u graag bij het vinden van uw vakantiehuis. Bel of mail ons dan om een oriëntatiegesprek in te plannen.

Wilt u investeren in een recreatiewoning op deze prachtige plek of zoekt u een recreatiewoning voor eigen gebruik? Blijf op de hoogte over de nieuwste ontwikkelingen door u in te schrijven op onze nieuwsbrief.