Een recreatiewoning in Gelderland kopen:
Bekijk het ruime aanbod!

Parken overzicht Gelderland

Bungalowpark Hoenderloo

Hoenderloo | Gelderland

De Veluwse Hoevegaerde

Putten | Gelderland

Daarom Real Estate

 • Jarenlange ervaring

  Met meer dan 50 jaar ervaring in de recreatiebranche is jouw vermogen in veilige handen.

 • Persoonlijke begeleiding

  Met onze persoonlijke aanpak krijg je altijd het beste advies, passend bij je wensen.

 • Rendement én plezier

  Dankzij het flexibele eigen gebruik heb je naast rendement ook veel plezier van jouw recreatiewoning.

 • Waardevast, veilig & zorgeloos

  Met alleen waardevast vastgoed op toplocaties én door volledige ontzorging van exploitatie en beheer heb je geen zorgen over je investering.

 • Betrouwbaarheid & continuiteit

  Je ontvangt een heldere inzage in opbrengsten en kosten voor een transparante investering. Nu én in de toekomst.

Recreatiewoning kopen Gelderland


Als u op zoek bent naar een vakantiehuis met verhuuroptie in een bosrijke omgeving, is Gelderland een van de betere keuzes. Dankzij de Veluwe staat deze provincie bekend om zijn afwisselende en uitgestrekte natuurschoon. Een recreatiewoning kopen op een unieke locatie op een van de vakantieparken in provincie Gelderland van Roompot Real Estate betekent dat al dit moois vlakbij ligt.
 

Vakantiehuis kopen op de Veluwe


Met een luxe recreatiewoning op een Roompot-bungalowterrein op eigen grond verblijft u midden in de prachtige natuur. U beschikt hiermee namelijk over een vakantieadres aan de rand van nationaal park De Hoge Veluwe. Ook nationaal park De Veluwezoom bevindt zich op korte afstand. Uw tweede huis stelt u dus in staat om uitgebreid te genieten van de natuur in de omgeving. Wisselt u wandelen of fietsen in de natuur graag af met cultuurbezoek? Een recreatiewoning op de Veluwe kopen? Daar staat het Kröller-Müller Museum en in de wijdere omtrek liggen steden als Arnhem, Deventer, Apeldoorn en Ede. Zo heeft u met een bungalow kopen in Gelderland het beste van twee werelden binnen uw bereik.
 

Luxe en comfortabele recreatiewoning te koop Gelderland


Roompot Real Estate beheert vrijetijdshuizen die in alles rekening houden met de natuur- en buitenliefhebber. Het vakantieterrein is bijvoorbeeld autovrij. Daardoor is er veel ruimte voor groen, terwijl ook rond de woningen veel bomen staan. Bovendien zijn de vakantiehuizen gebouwd op ruime kavels. Daardoor zijn ze voorzien van een groot terras en omvangrijke tuin. U ervaart hier naast een optimale natuurbeleving dan ook veel rust en privacy. Daarbij ontbreekt het niet aan luxe en comfort. Elke vakantiewoning te koop is volledig ingericht, beschikt over een woonkeuken met inbouwapparatuur en heeft meerdere slaapkamers. Door hun eigentijdse uitstraling en het hoge afwerkingsniveau zien de huizen en villa’s er ook van buiten aantrekkelijk uit.
 

Parkvoorzieningen bij recreatiewoning kopen Gelderland


De parken beschikken over uiteenlopende faciliteiten om uw verblijf te veraangenamen. Bij onze recreatiewoningen te koop liggen diverse sportvelden en een semi-overdekt zwembad ontbreekt evenmin. Ook voor kinderen zijn er volop sport- en recreatiemogelijkheden. Daarnaast kunnen ze terecht bij de Kids Club en in de op het park aanwezige speeltuinen. Voor de liefhebbers van golfen ligt in de omgeving een golfbaan. Het Roompot-terrein zelf heeft een midgetgolfbaan. Om de dag af te sluiten bent u welkom in het sfeervolle restaurant voor een hapje, drankje of uitgebreid diner. Voor de lekkere trek tussendoor gaat u langs bij de snackbar. Daarnaast heeft het park een afhaalservice.
 

Recreatiewoning te koop Gelderland inclusief verhuur


Wanneer u besluit tot de aankoop van een vakantiehuis in Gelderland, kunt u deze geheel voor eigen gebruik houden of verhuren. In dat laatste geval biedt Roompot Real Estate u de keuze uit volledige en periodieke verhuur. Uw voorkeur en de maanden of weken waarin u uw woning wilt verhuren worden vastgelegd in het koopcontract. Het vinden van huurders en alle bijkomende werkzaamheden nemen wij op ons. Ziet u bij ons uw droomhuis te koop staan in Gelderland? Neem dan contact op voor een bezichtiging. Als u zich eerst nader wilt oriënteren, geven wij u graag advies en begeleiding. Zo maakt u bij het kopen van een vakantiewoning de beste keuze.

Wilt u investeren in een recreatiewoning in deze fantastische provincie, of zoekt u een recreatiewoning voor eigen gebruik? Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen door u in te schrijven op onze nieuwsbrief.