Investeren bij Roompot Real Estate

Je tweede (t)huis op toplocatie

Zorgeloos investeren bij nationaal marktleider Roompot

Daarom kies je voor Roompot Real Estate

Een waardevast alternatief voor jouw vermogen? Een belegging in recreatievastgoed op toplocaties. Die vind je bij Roompot Real Estate, een zelfstandig onderdeel van Roompot, nationaal marktleider in vakantieverblijven. Roompot Real Estate is de ervaren partner die meedenkt over jouw zorgeloze toekomst. Een geruststellende gedachte.

Jarenlange ervaring

Wanneer je bij Roompot Real Estate investeert, investeer je in jarenlange ervaring. Dankzij onze expertise kun je erop vertrouwen dat jouw vermogen in veilige handen is. Nu bieden in het verleden behaalde resultaten wellicht geen garantie voor de toekomst, maar met meer dan 50 jaar ervaring in deze branche mogen we inmiddels wel spreken van bewezen resultaten die een continu karakter laten zien. Dat geeft vertrouwen.

Persoonlijke begeleiding

De keuze uit verschillende locaties, bouwstijlen, omvang en prijzen van recreatiewoningen bij Roompot Real Estate is groot. Welke recreatiewoning past het beste bij jou? In deze keuze begeleidt Roompot Real Estate je graag. We vinden het belangrijk dat je de allerbeste keuze maakt, dus besteden wij veel aandacht aan je specifieke wensen en doelen. Zo vinden we samen dé perfecte match.

Bespreek je dit alles het liefst thuis, bij ons op kantoor of juist liever ter plekke op een vakantiepark naar keuze? Wij staan voor je klaar op iedere gewenste locatie! Zo doen wij dat, persoonlijk en flexibel, dat is de service die je bij Roompot Real Estate mag verwachten.

Rendement én plezier

Het mooie van een eigen vakantiewoning is, dat je naast rendement ook veel plezier van jouw belegging hebt. Dankzij de flexibele mogelijkheden van Roompot Real Estate maak je namelijk ook eenvoudig zelf gebruik van jouw vakantiehuis. Net wanneer het jou uitkomt. Jij bepaalt. Jij geniet.

Waardevast, veilig & zorgeloos

Je bent niet op zoek naar risico. Je bent op zoek naar een waardevaste belegging. Roompot Real Estate biedt daarom alleen waardevast vastgoed aan. Dat wil zeggen recreatiewoningen op toplocaties én op eigen grond. Hiermee creëren we een veilige haven voor jouw vermogen. Met de volledige ontzorging door Roompot op het gebied van exploitatie en beheer, heb je geen omkijken naar jouw investering. Zorgeloos investeren noemen wij dat!

Betrouwbaarheid & continuïteit

Je vermogen is waardevol. Dat geef je niet zomaar uit handen. Daar is vertrouwen voor nodig. Roompot Real Estate begrijpt dat en zorgt met heldere inzage in opbrengsten en kosten voor een transparante investering. De 100% realisatie van alle recreatiewoningen die we ooit verkocht hebben, laat zien dat we onze afspraken nakomen. De vele mooie reviews van onze klanten spreken voor zich. Ook onze continue groei, innovatieve projecten en duurzame toepassingen geven alle vertrouwen voor de toekomst.

Jarenlange ervaring

Met meer dan 50 jaar ervaring in de recreatiebranche is jouw vermogen in veilige handen.

Persoonlijke begeleiding

Met onze persoonlijke aanpak krijg je altijd het beste advies, passend bij je wensen.

Rendement én plezier

Dankzij het flexibele eigen gebruik heb je naast rendement ook veel plezier van jouw recreatiewoning.