Investeren bij Roompot Real Estate

Uw tweede (t)huis op toplocatie

Zorgeloos investeren bij nationaal marktleider Roompot

Daarom kiest u voor Roompot Real Estate

Een waardevast alternatief voor uw vermogen? Een belegging in recreatievastgoed op toplocaties. Die vindt u bij Roompot Real Estate, een zelfstandig onderdeel van Roompot, nationaal marktleider in vakantieverblijven. Roompot Real Estate is de ervaren partner die meedenkt over uw zorgeloze toekomst. Een geruststellende gedachte.

Jarenlange ervaring

Wanneer u bij Roompot Real Estate investeert, investeert u in jarenlange ervaring. Dankzij onze expertise kunt u erop vertrouwen dat uw vermogen in veilige handen is. Nu bieden in het verleden behaalde resultaten wellicht geen garantie voor de toekomst, maar met meer dan 50 jaar ervaring in deze branche mogen we inmiddels wel spreken van bewezen resultaten die een continu karakter laten zien. Dat geeft vertrouwen.

Persoonlijke begeleiding

De keuze uit verschillende locaties, bouwstijlen, omvang en prijzen van recreatiewoningen bij Roompot Real Estate is groot. Welke recreatiewoning past het beste bij u? In deze keuze begeleidt Roompot Real Estate u graag. We vinden het belangrijk dat u de allerbeste keuze maakt, dus besteden wij veel aandacht aan uw specifieke wensen en doelen. Zo vinden we samen dé perfecte match.

Bespreekt u dit alles het liefst thuis, bij ons op kantoor of juist liever ter plekke op een vakantiepark naar keuze? Wij staan voor uw klaar op iedere gewenste locatie! Zo doen wij dat, persoonlijk en flexibel, dat is de service die u bij Roompot Real Estate mag verwachten.

Rendement én plezier

Het mooie van een eigen recreatiewoning is, dat u naast rendement ook veel plezier van uw belegging hebt. Dankzij de flexibele mogelijkheden van Roompot Real Estate maakt u namelijk ook eenvoudig zelf gebruik van uw recreatiewoning. Net wanneer het u uitkomt. U bepaalt. U geniet.

Waardevast, veilig & zorgeloos

U bent niet op zoek naar risico. U bent op zoek naar een waardevaste belegging. Roompot Real Estate biedt daarom alleen waardevast vastgoed aan. Dat wil zeggen recreatiewoningen op toplocaties én op eigen grond. Hiermee creëren we een veilige haven voor uw vermogen. Met de volledige ontzorging door Roompot op het gebied van exploitatie en beheer, heeft u geen omkijken naar uw investering. Zorgeloos investeren noemen wij dat!

Betrouwbaarheid & continuïteit

Uw vermogen is waardevol. Dat geeft u niet zomaar uit handen. Daar is vertrouwen voor nodig. Roompot Real Estate begrijpt dat en zorgt met heldere inzage in opbrengsten en kosten voor een transparante investering. De 100% realisatie van alle recreatiewoningen die we ooit verkocht hebben, laat zien dat we onze afspraken nakomen. De vele mooie reviews van onze klanten spreken voor zich. Ook onze continue groei, innovatieve projecten en duurzame toepassingen geven alle vertrouwen voor de toekomst.

<