Een vakantiewoning op de Veluwe:
Bekijk het ruime aanbod!

Parken overzicht Veluwe

Bungalowpark Hoenderloo

Hoenderloo | Gelderland

Daarom Real Estate

 • Jarenlange ervaring

  Met meer dan 50 jaar ervaring in de recreatiebranche is jouw vermogen in veilige handen.

 • Persoonlijke begeleiding

  Met onze persoonlijke aanpak krijg je altijd het beste advies, passend bij je wensen.

 • Rendement én plezier

  Dankzij het flexibele eigen gebruik heb je naast rendement ook veel plezier van jouw recreatiewoning.

 • Waardevast, veilig & zorgeloos

  Met alleen waardevast vastgoed op toplocaties én door volledige ontzorging van exploitatie en beheer heb je geen zorgen over je investering.

 • Betrouwbaarheid & continuiteit

  Je ontvangt een heldere inzage in opbrengsten en kosten voor een transparante investering. Nu én in de toekomst.

Vakantiewoning kopen Veluwe


De Veluwe is een van de mooiste en grootste natuurgebieden van Nederland. De streek staat bekend om zijn gevarieerde landschap en heeft ook cultureel het nodige te bieden. Een recreatiewoning kopen op de Veluwe is dan ook erg aantrekkelijk. Zoekt u een geheel nieuwe vakantiewoning Veluwe te koop? Dan vindt u die via Roompot Real Estate. Wij hebben koopbungalows op diverse Roompot-parken.
 

Recreatief gebruik en/of verhuur vakantiewoning te koop Veluwe


Bij een vakantiewoning Veluwe kopen kunt u kiezen uit drie gebruiksmogelijkheden. Indien u het huis graag exclusief voor recreatief eigen gebruik houdt, staat deze in principe het hele jaar door tot uw beschikking. De verblijfsfrequentie verschilt overigens per park. U kunt uw vakantiehuis op de Veluwe ook deels of volledig verhuren. Gedurende de weken of maanden dat u er niet bent, wordt de woning dan verhuurd aan anderen. In het aankoopcontract leggen we dan vast hoeveel weken per jaar u in het huis terechtkunt.
 

Te koop vakantiewoning Veluwe tussen natuur en cultuur


Onze huizen bij nationaal park de Veluwe staan midden in de natuur, omringd door bossen, heidevelden, zandgronden en heuvels. Als natuurliefhebber raakt u met een eigen vakantiewoning hier dus nooit uitgekeken en kunt u dankzij de aanwezige wandel- en fietsroutes steeds weer opnieuw de pracht van deze regio ervaren. In de omgeving liggen echter ook cultureel interessante plaatsen, waaronder het kunstenaarsdorp Nunspeet en grotere steden als Apeldoorn, Arnhem, Deventer en Ede. De Veluwe heeft daarnaast het belangrijke Kröller Müller Museum en in Apeldoorn kunt u paleis Het Loo bezoeken.
 

Eigentijdse vakantiewoning Veluwe kopen


Op het groene en bosrijke bungalowterrein van Roompot gaat het natuurschoon gewoon door. Elke vakantiewoning te koop Veluwe staat bovendien op een groot kavel met een tuin en terras. Hier kunt u de hele dag door genieten van uw eigen stukje Veluwe en van rust. De villa’s hebben een moderne bouwstijl en zijn voorzien van een comfortabele en luxe inrichting. Uw tuin en terras zijn te bereiken vanaf de woonkamer en keuken. De slaapkamers bevinden zich op de beneden- en bovenverdieping. Een recreatiewoning op de Veluwe heeft verder een vanaf buiten toegankelijke berging voor fietsen.
 

Vakantiewoning Veluwe te koop op Roompot-park


Bij Roompot Real Estate verkopen we huizen op de mooiste Nederlandse natuurlocaties. Een recreatiewoning kopen op de Veluwe is door zijn fraaie ligging extra gewild voor verhuur. U heeft daar overigens geen werk aan, want het vinden van huurders, innen van de huur en alle andere verhuurtaken voeren wij voor u uit. Hebben wij een nieuwe vakantiewoning in deze regio te koop staan die aan uw wensen voldoet? Dan kunt u via onze website een brochure aanvragen, zich aanmelden voor een bezichtiging of meteen een afspraak maken op ons kantoor of op het vakantiepark om de koop te sluiten.

Wilt u investeren in een vakantiewoning op de Veluwe, of zoekt u een vakantiewoning voor eigen gebruik? Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen door u in te schrijven op onze nieuwsbrief.