Roompot Real Estate - Dé specialist in recreatief vastgoed

Roompot Real Estate, zelfstandig onderdeel van de Roompot Group, is dé specialist in recreatief onroerend goed. Van nieuwbouw tot bestaand. Door de volledige samenvoeging van ontwikkeling en verkoop heeft Roompot Real Estate een eigen en unieke werkwijze.

Investeren in recreatief onroerend goed met Roompot label staat garant voor recreëren op topniveau en waardevast beleggen. Met de focus op toplocaties wordt door ons team enthousiast gewerkt aan de ontwikkeling van toonaangevende vakantieverblijven. De jarenlange ervaring met én kennis van recreatief onroerend goed is de solide basis van onze ontwikkelings- en verkoopafdeling. In nauwe samenwerking met onder meer de Roompot Eigenarenservice, Roompot Living en partners op het gebied van financiën en fiscaliteit bieden wij u een totaaloplossing én maatwerk bij de aanschaf van uw tweede (t)huis met Roompot label.

Wat kunt u van Roompot Real Estate verwachten?

  • Kwalitatieve recreatiewoningen op toplocaties
  • Persoonlijke begeleiding in het aankoopproces met advies op maat
  • Zorgeloze verhuur en beheer door marktleider Roompot
  • Jarenlange ervaring
  • Betrouwbaarheid en transparantie

Verhuur via Roompot

Zorgeloos verhuren? Wanneer u uw vakantiewoning van Roompot Real Estate wilt verhuren, dan ontzorgt Roompot u bij beheer en exploitatie. Met Roompot als partner heeft u hierin ook niet de minste speler; met meer dan 50 jaar ervaring weten zij precies hoe de markt werkt en hoe uw woning tijdens de te verhuren periode optimaal rendeert. Roompot is uitgegroeid van een camping in het Zeeuwse Kamperland naar marktleider in het aanbieden van vakantieparken op de Nederlandse, Duitse en Belgische markt.

Over Ons | Roompot Projects
Jarenlange ervaring

Met meer dan 50 jaar ervaring in de recreatiebranche is jouw vermogen in veilige handen.

Persoonlijke begeleiding

Met onze persoonlijke aanpak krijg je altijd het beste advies, passend bij je wensen.

Rendement én plezier

Dankzij het flexibele eigen gebruik heb je naast rendement ook veel plezier van jouw recreatiewoning.