Vakantiehuis kopen op de Veluwe via Roompot Real Estate

Parken overzicht Veluwe

Bungalowpark Hoenderloo

Hoenderloo | Gelderland

Daarom Real Estate

 • Jarenlange ervaring

  Met meer dan 50 jaar ervaring in de recreatiebranche is uw vermogen in veilige handen.

 • Persoonlijke begeleiding

  Met onze persoonlijke aanpak krijgt u altijd het beste advies, passend bij uw wensen.

 • Rendement én plezier

  Dankzij het flexibele eigen gebruik heeft u naast rendement ook veel plezier van uw recreatiewoning.

 • Waardevast, veilig & zorgeloos

  Met alleen waardevast vastgoed op toplocaties én door volledige ontzorging van exploitatie en beheer heeft u geen zorgen over uw investering.

 • Betrouwbaarheid & continuiteit

  U ontvangt een heldere inzage in opbrengsten en kosten voor een transparante investering. Nu én in de toekomst.

Vakantiehuis kopen Veluwe

Als u graag in de natuur bent, is een vakantiewoning op de Veluwe precies wat u zoekt. U verblijft op een van de vakantieparken op de Veluwe en kunt heerlijk wandelen of fietsen in de omgeving. Om dit op elk gewenst moment te kunnen doen, is een vakantiehuis kopen op de Veluwe een goed idee. Roompot Real Estate verkoopt nieuwe vakantiewoningen en biedt u de keuze uit aantrekkelijke verhuuropties.

Waarom een vakantiehuis Veluwe kopen?

De Veluwe is een geliefde vakantieregio, waar u in een glooiend landschap de perfecte combinatie van rust, ruimte, natuur en cultuur vindt. De prachtige bossen die de streek kenmerken worden afgewisseld door zandgebieden, heidegronden, beken en vennen. Nationaal park De Hoge Veluwe staat behalve om zijn bijzondere omgeving ook bekend om zijn unieke flora en vooral fauna. Tijdens wandelingen en fietstochten kunt u bijvoorbeeld edelherten en everzwijnen spotten. Genieten van schilderkunst kan in het Kröller-Müller Museum. Rond het museum is ook een uitgestrekt beeldenpark aangelegd. Andere bezienswaardigheden zijn het nabijgelegen Jachthuis Sint-Hubertus en het ondergrondse natuurmuseum Museonder. Wisselt u de rust, cultuur en natuur van de Hooge Veluwe graag af met stedenbezoek? Grotere plaatsen als Deventer, Ede, Arnhem en Apeldoorn zijn vanaf uw vakantiehuis in Veluwe snel bereikbaar.

Huisje Veluwe kopen op goed gefaciliteerd vakantiepark

De vakantiewoningen die te koop worden aangeboden door Roompot Real Estate staan op eigen grond op een modern bungalowterrein. Hier is alles aanwezig voor een verblijf vol activiteiten en ontspanning. Dat laatste begint al op het terras en in de tuin van de recreatiewoning, waar u ongestoord kunt genieten van uw eigen plek op de Veluwe. Op het vakantiepark zelf zijn behalve algemene sportvelden onder andere midgetgolf- en tennisbanen. En speeltuinen en een recreatieprogramma voor kinderen ontbreken natuurlijk ook niet. Verder is er een zwembad en bent u welkom op het nabijgelegen golfterrein. Met een huisje op de Veluwe kopen kunt u bovendien elke avond dineren in het restaurant op het park. Daarnaast vindt u er een snackbar en afhaalservice.

Vakantiehuis te koop Veluwe - verhuuropties

Een groot voordeel van een vakantiehuis kopen op de Veluwe is dat u deze niet alleen voor uzelf heeft. Indien gewenst kan de woning namelijk worden verhuurd, waarbij u kunt kiezen voor gedeeltelijke of volledige verhuur. In het eerste geval verhuurt u uw huis een aantal maanden per jaar, bijvoorbeeld buiten uw eigen vakanties om. Wanneer u voor volledige verhuur kiest, ziet u af van eigen gebruik en is uw vakantiehuis op de Veluwe het hele jaar door beschikbaar voor anderen. Meer weten over de verhuuropties? Neem contact met ons op.

Vakantiehuis Veluwe te koop - advies op maat

U wilt natuurlijk de beste keuze maken wanneer u overweegt om een recreatiewoning inclusief kavel te kopen op de Veluwe. Daarom bieden wij u tijdens het gehele traject persoonlijke begeleiding: van het vinden van een geschikte woning in ons aanbod vakantiehuizen tot het bepalen van de verhuurperiodes. Neem contact met ons op voor hulp en advies op maat. In een oriëntatiegesprek geeft u uw wensen aan, zodat u in deze prachtige omgeving de woning van uw dromen vindt. Heeft u al bepaald welk vakantiehuisje u op de Veluwe wilt kopen? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging, of mail of bel ons om uw aankoopintentie te bevestigen en een datum te plannen om het contract te ondertekenen. Een vakantiehuis op de Veluwe kopen is dankzij Roompot Real Estate ook voor u mogelijk.
 

Wilt u investeren in een vakantie bij Real Estate, of zoekt u een vakantiehuis voor eigen gebruik?

<