Een vakantiewoning in Gelderland kopen:
investeren in rust en ruimte!

Bungalowpark Hoenderloo

Hoenderloo | Gelderland

De Veluwse Hoevegaerde

Putten | Gelderland

Daarom Real Estate

 • Jarenlange ervaring

  Met meer dan 50 jaar ervaring in de recreatiebranche is jouw vermogen in veilige handen.

 • Persoonlijke begeleiding

  Met onze persoonlijke aanpak krijg je altijd het beste advies, passend bij je wensen.

 • Rendement én plezier

  Dankzij het flexibele eigen gebruik heb je naast rendement ook veel plezier van jouw recreatiewoning.

 • Waardevast, veilig & zorgeloos

  Met alleen waardevast vastgoed op toplocaties én door volledige ontzorging van exploitatie en beheer heb je geen zorgen over je investering.

 • Betrouwbaarheid & continuiteit

  Je ontvangt een heldere inzage in opbrengsten en kosten voor een transparante investering. Nu én in de toekomst.

Gelderland is de grootste provincie van Nederland en daarmee een veelzijdige regio. Eindeloos natuurschoon, leuke dorpen, gezellige uitgaans- en winkelsteden, Gelderland is ideaal voor een afwisselend en aangenaam verblijf. Dat maakt de provincie een uitstekende kandidaat voor het kopen van een recreatiewoning. Voor een vakantiewoning in Gelderland te koop kunt u terecht bij vastgoedbeheerder Roompot Real Estate.

Vakantiewoning Gelderland kopen en genieten wanneer u wilt

Als u besluit om via Roompot een vakantiewoning te kopen in Gelderland, kiest u voor een huis op een bungalowterrein. Dit heeft meerdere voordelen. Allereerst krijgt u elke keer als u de deur van de woning opent meteen weer dat heerlijke vakantiegevoel. En het mooie is: u hoeft nooit te reserveren. Met een vakantiewoning te koop in Gelderland ervaart u dus onbeperkte vrijheid. Het idee dat u op vakantie bent, wordt versterkt door de parkomgeving. Het terrein is prachtig onderhouden, autovrij en heeft alles wat u wenst.

Te koop vakantiewoning Gelderland met veel parkvoorzieningen

Een tweede voordeel van een eigen woning op een Roompot-park is dat u gebruik kunt maken van de aanwezige faciliteiten. Tot de vaste voorzieningen behoren bijvoorbeeld een zwembad, sportvelden, tennisbanen en een midgetgolfterrein. In de directe omgeving ligt een golfbaan. Voor kinderen zijn er op het vakantiepark onder meer speeltuinen en recreatieprogramma’s. Bij Roompot een recreatiewoning kopen in Gelderland betekent verder dat u kunt lunchen en dineren in het parkrestaurant. Trek in een snelle hap tussendoor? Dan bent u welkom in de snackbar. Ook een afhaalservice voor maaltijden ontbreekt niet.

Vakantiewoning kopen Gelderland ideaal voor natuurliefhebber

Wanneer u er graag op de fiets of te voet op uit trekt, heeft Gelderland precies wat u zoekt. De Veluwe ligt namelijk vlakbij. Hier vindt u een gevarieerd landschap van heidevelden, bossen, zandgronden en heuvels. Uw vakantiehuis staan dus vrijwel midden in de natuur. Grote steden zijn er echter ook genoeg. Apeldoorn, Deventer en Arnhem liggen op korte afstand. In de wijdere omtrek bevinden zich Nijmegen, Enschede, Utrecht, Amersfoort en Zwolle. Vanaf uw vakantiewoning in Gelderland te koop kunt u daarnaast pittoreske dorpen als Doesburg, Bronckhorst en Hattem bezoeken. Paleis Het Loo, het Kröller-Müller Museum en het Veluwe-natuurmuseum Museonder zijn eveneens dichtbij.

Compleet ingerichte vakantiewoning in Gelderland kopen

Door een vakantiewoning te kopen in Gelderland beschikt u op elk moment over een tweede huis. Omdat de bungalows volledig zijn ingericht, kunt u er direct nadat het koopcontract is getekend in. Onze huizen hebben een ruime woonkamer, meerdere slaapkamers en een keuken met alle benodigde apparatuur. Tevens is er een van buiten toegankelijke berging voor fietsen. Elke vakantiewoning te koop in Gelderland is voorzien van een tuin en terras en staat op een groot perceel. Dankzij de vele bomen en struiken rond de kavels is uw privacy gegarandeerd.

Vakantiehuis kopen bij Roompot Real Estate

Heeft u een bij ons te koop staande vakantiewoning Gelderland gevonden? Laat het dan snel weten. Wij nodigen u dan uit voor een bezichtiging, zodat u kunt zien of het huis voldoet aan de verwachtingen. Ook indien u hulp nodig heeft bij het maken van uw keuze staan wij voor u klaar. Roompot Real Estate heeft in Gelderland namelijk vaak meerdere recreatiewoningen te koop. In overleg met u selecteren we de huizen die het meest met uw voorkeuren en wensen overeenkomen. Door u van A tot Z te begeleiden maken wij het voor u extra gemakkelijk een vakantiewoning te kopen in Gelderland.

Wilt u investeren in een vakantiewoning in Gelderland, of zoekt u een vakantiewoning voor eigen gebruik? Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen door u in te schrijven op onze nieuwsbrief.