Een vakantiehuis kopen in Gelderland:
bekijk het ruime aanbod!

Parken overzicht Gelderland

Bungalowpark Hoenderloo

Hoenderloo | Gelderland

De Veluwse Hoevegaerde

Putten | Gelderland

Daarom Real Estate

 • Jarenlange ervaring

  Met meer dan 50 jaar ervaring in de recreatiebranche is jouw vermogen in veilige handen.

 • Persoonlijke begeleiding

  Met onze persoonlijke aanpak krijg je altijd het beste advies, passend bij je wensen.

 • Rendement én plezier

  Dankzij het flexibele eigen gebruik heb je naast rendement ook veel plezier van jouw recreatiewoning.

 • Waardevast, veilig & zorgeloos

  Met alleen waardevast vastgoed op toplocaties én door volledige ontzorging van exploitatie en beheer heb je geen zorgen over je investering.

 • Betrouwbaarheid & continuiteit

  Je ontvangt een heldere inzage in opbrengsten en kosten voor een transparante investering. Nu én in de toekomst.

Vakantiehuis Gelderland kopen


Heeft u graag de beschikking over een recreatiewoning omringd door natuur? Dan is een vakantiehuis kopen op een unieke locatie in Gelderland echt iets voor u. Een recreatiewoning kopen op de Veluwe is ook een echte aanrader. Van de Nederlandse provincies heeft Gelderland het grootste landoppervlak, waarvan een behoorlijk deel bestaat uit natuurgebied en nationaal park de Veluwe. Met een vakantiehuis kopen Gelderland via Roompot Real Estate verblijft u op uw eigen stukje Veluwe, midden in de natuur. 

Verhuurmogelijkheid bij vakantiehuis te koop Gelderland


Door een luxe recreatiewoning in de natuur te kopen, kunt u een langgekoesterde wens in vervulling laten gaan. Het moet echter ook financieel interessant zijn. Daarom kiezen veel mensen voor een huis op een Roompot-park. Een vakantiehuisje kopen Gelderland betekent investeren en tegelijkertijd beschikken over een comfortabele vrijetijdswoning voor direct gebruik. In de overeenkomst die wij bij een vakantiewoning kopen opstellen geeft u namelijk aan of u het huis door ons wilt laten verhuren aan anderen. Als u daarmee instemt, zorgen wij voor het vinden van de gasten, het innen van de huur, de bijkomende administratie en de periodieke afrekening van de nettohuuropbrengst. Een huis kopen in Gelderland en bij eigen afwezigheid verhuren kost u dus geen extra werk.
 

Vakantiehuisje kopen Gelderland in mooie omgeving


De Veluwe is een bosrijk natuurlandschap in het hart van Gelderland. U geniet hier van een afwisselende regio, die behalve uit bossen bestaat uit heide, zandgronden, meren en heuvels. De vakantieparken in Gelderland maken op aantrekkelijke wijze gebruik van het moois dat de provincie biedt. Dankzij de natuurlijke uitstraling en het autovrije terrein beleeft u hier de Veluwe elke dag van dichtbij. Op een ruim kavel eigen grond ervaart u door de ongekende rust en maximale privacy dus het ultieme vakantiegevoel. Een vakantiehuis Gelderland kopen leent zich er daarnaast uitstekend voor om de natuur in de wijdere omtrek op te zoeken. In de buurt ligt bovendien ook een professioneel golfterrein.
 

Kant-en-klaar vakantiehuis te koop Gelderland


De recreatievilla’s in ons verkoopaanbod sluiten perfect aan bij de omgeving en zijn helemaal gericht op uw natuurbeleving. Zo staan ze nooit helemaal op één lijn met de naastgelegen huizen en zijn rondom op weloverwogen plekken bomen en bosschages geplaatst. De woningen zelf vallen op door hun eigentijdse en moderne bouwstijl, waarin extra aandacht is besteed aan de materiaalkeuze en het afwerkingsniveau. Ze beschikken over een praktische keuken voorzien van inbouwapparatuur en hebben een ruime en compleet ingerichte woonkamer. Deze geeft toegang tot het terras en de tuin. In de berging naast het huis kunt u outdoormeubels en fietsen kwijt. Vanzelfsprekend is het buitenmeubilair bij een recreatiewoning kopen via Roompot Real Estate inbegrepen. Het genieten op uw terras op de Veluwe kan dus direct beginnen.
 

Vakantiehuis Gelderland kopen met persoonlijke begeleiding


Heeft u interesse in een woning voor recreatief gebruik in Gelderland? Laat het ons dan weten. Om een huis te vinden dat qua ligging, omgeving en nabijheid van voor u belangrijke parkfaciliteiten helemaal naar wens is, zorgen wij desgewenst voor persoonlijke begeleiding met advies op maat. Als het voor u al duidelijk is welke van de vakantiehuisjes te koop Gelderland u wilt, kunt u via onze website een brochure ervan aanvragen. Komt u de recreatiewoning liever in het echt bekijken? Dien dan online een bezichtigingsverzoek in of meld u aan voor een Open Huis. Wij plannen elke maand kijkdagen door heel Nederland. In de online agenda leest u wanneer het park waar u een vakantiehuis kopen Gelderland wilt aan de beurt is.

Wilt u investeren in een vakantiehuis in deze prachtige provincie, of zoekt u een vakantiehuis voor eigen gebruik? Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen door u in te schrijven op onze nieuwsbrief.