Een recreatiewoning kopen in Overijssel:
Bekijk het ruime aanbod!

 • 4
 • 2
 • 1
 • ±211 m²

Hexelseweg 80 - 517

Recreatiepark De Tolplas | Hoge Hexel | Overijssel
 • Tiny House
 • Overdekt terras
 • Airconditioning

€ 77.000,- k.k. excl. BTW incl. inventaris

 • 6
 • 3
 • 1
 • ±297 m²

Hexelseweg 80 - 366

Recreatiepark De Tolplas | Hoge Hexel | Overijssel
 • Vrijstaande lodge
 • Aan de rand van het park
 • Airconditioning

€ 115.000,- k.k. excl. BTW incl. inventaris

 • 6
 • 3
 • 1
 • ±357 m²

Hexelseweg 80 - 330

Recreatiepark De Tolplas | Hoge Hexel | Overijssel
 • Vrijstaande woning
 • Airconditioning
 • Tuin op zuidwesten

€ 189.000,- k.k. incl. inventaris

Parken overzicht in Overijssel

Recreatiepark De Tolplas

Hoge Hexel | Overijssel

Daarom Real Estate

 • Jarenlange ervaring

  Met meer dan 50 jaar ervaring in de recreatiebranche is jouw vermogen in veilige handen.

 • Persoonlijke begeleiding

  Met onze persoonlijke aanpak krijg je altijd het beste advies, passend bij je wensen.

 • Rendement én plezier

  Dankzij het flexibele eigen gebruik heb je naast rendement ook veel plezier van jouw recreatiewoning.

 • Waardevast, veilig & zorgeloos

  Met alleen waardevast vastgoed op toplocaties én door volledige ontzorging van exploitatie en beheer heb je geen zorgen over je investering.

 • Betrouwbaarheid & continuiteit

  Je ontvangt een heldere inzage in opbrengsten en kosten voor een transparante investering. Nu én in de toekomst.

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord

Hoe kan ik een recreatiewoning kopen in Overijssel?

Bij de aankoop van een recreatiewoning zijn er aantrekkelijke financieringsmogelijkheden waardoor je met een gering eigen vermogen al een recreatiewoning in Overijssel kunt kopen. De aflossing en de vaste lasten kunnen (eventueel) worden gedekt door de huuropbrengst. Koop jouw droom-recreatiewoning in Overijssel op een absolute toplocatie. Ben je een echte natuurliefhebber? Roompot biedt ook verscheidene vakantiehuizen in het bos te koop aan.

Waar vind ik alle informatie over het kopen van een recreatiewoning in Overijssel?

Indien je meer wilt weten over het kopen van een recreatiewoning voor eigen gebruik of als investering, dan kun je je inlezen op onze website. Neem alvast een kijkje naar het beschikbare aanbod recreatiewoningen te koop in Overijssel. Laat je daarnaast vrijblijvend adviseren door een van onze professionals of neem contact op via ons service- en contactformulier.

Wat zijn de voordelen van een recreatiewoning kopen in Overijssel?

Het kopen van een recreatiewoning in Overijssel heeft verschillende voordelen. Zo kan je er ten eerste even lekker tussenuit wanneer je wilt. Je investeert namelijk in een eigen vakantieplek op jouw droomlocatie. Daarnaast is een recreatiewoning kopen een waardevaste investering voor de toekomst. Via Roompot Real Estate kan je jouw recreatiewoning namelijk deeltijds of geheel laten verhuren. De verhuur van je recreatiewoning via Roompot Real Estate staat garant voor uitstekende verhuuropbrengsten en een voortreffelijk rendement.

Is het een goed moment om nu een recreatiewoning in Overijssel te kopen?

Ja zeker, je eigen recreatiewoning kopen is een zorgeloze investering. Je hebt niet alleen een recreatiewoning waar je met het hele gezin kunt genieten, je profiteert ook van een optimaal rendement wanneer je jouw woning verhuurt. Bij het kopen van een recreatiewoning in Overijssel neemt Roompot alles uit handen. Er wordt nauw samengewerkt met onder meer Roompot Eigenarenservice, Roompot Living en partners op het gebied van financiën en fiscaliteit. Een recreatiewoning in Overijssel kopen betekent optimaal en zorgeloos genieten.

Hoe regel ik de verhuur na het kopen van een recreatiewoning in Overijssel?

Na het kopen van een recreatiewoning in Overijssel neemt Roompot de verhuur en alle zorgen uit handen. Je geeft je eigen gebruik door, en de rest van de tijd kan de woning worden verhuurd. Zelf heb je hier helemaal geen omkijken naar. 

Kan ik een recreatiewoning kopen in Overijssel zonder deze ook te verhuren?

Dit verschilt per park. De meeste parken kennen een (gedeeltelijke) verhuurverplichting. Dit betekent dat je verplicht bent om jouw woning een deel van het jaar te verhuren.

Recreatiewoning kopen in Overijssel

Bent u geïnteresseerd in een persoonlijk vakantieadres om in uw vrije tijd naartoe te gaan? Dan is een vakantiehuis kopen in Overijssel iets voor u.

Daarmee beschikt u gedurende het hele jaar over een eigen recreatiewoning, waar u altijd terechtkunt. Boeken is niet meer nodig, zodat ongeplande vakanties en weekenden weg voortaan de regel zijn. Op zoek naar een recreatiewoning te koop is Overijssel een aantrekkelijke optie. U verblijft hier op een Roompot-vakantiepark midden in de natuur, met mooie dorpen en grotere steden op korte afstand. Denk ook eens aan het kopen van een recreatiewoning in Twente.

Recreatiewoning in Overijssel kopen in waterrijke omgeving

Wanneer u aan Overijssel denkt, is watersport misschien niet het eerste wat bij u opkomt. Toch is dat wel degelijk wat u kunt verwachten als u in deze provincie een vakantiehuis van Roompot Real Estate koopt. Wij bieden namelijk recreatiewoningen te koop aan op een bungalowpark met volop gelegenheid voor wateractiviteiten. Het Overijsselse vakantieresort De Tolplas beschikt over een eigen recreatiemeer, waar u kunt zwemmen, vissen, varen, suppen en windsurfen. Op de oevers bevinden zich diverse strandjes, zodat lekker relaxen en zonnen eveneens tot de mogelijkheden behoort. Naast water is ook groen ruim vertegenwoordigd op dit Roompot-park. Verspreid over het terrein staan veel bomen, die voor verkoeling en een sfeervol vakantiedecor zorgen.

Breed genieten met recreatiewoning te koop in Overijssel

Dankzij sportvelden, tennis- en jeu-de-boulesbanen, een tennishal, een kabelbaan en gelegenheid voor waterplezier is er altijd wat te doen. Als u besluit om een recreatiewoning te kopen in Overijssel ligt er echter ook een prachtige streek buiten het vakantiepark op u te wachten. Ga bijvoorbeeld naar Avonturenpark Hellendoorn of bezoek het nabijgelegen dorp Hoge Hexel. In de wijdere omtrek liggen de grotere plaatsen Almelo, Zwolle en Deventer. Om te genieten van de natuur maakt u een wandel- of fietstocht door Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Heidevelden en bossen bepalen er het landschap. In het glooiende natuurgebied vindt u behalve fiets- en wandelpaden ook mountainbikeroutes. 

Volledig ingerichte recreatiewoning in Overijssel kopen

Ons vakantiepark biedt aantrekkelijke mogelijkheden voor een recreatiewoning te koop in Overijssel. Wij verkopen onder meer chalets voorzien van een sauna. Deze staan aan de recreatieplas en beschikken over een groot terras en een steiger. U heeft dus een eigen buitenzwembad en visvijver voor de deur, en kan ook een boot bij uw woning aanmeren. Elk vakantiehuis is gebouwd op een groot perceel eigen grond. Afhankelijk van welke recreatiewoning u wilt kopen beslaat dit soms meer dan 400 vierkante meter. Het ruime kavel zorgt ervoor dat u veel privacy heeft en optimaal kunt genieten van rust. Vanzelfsprekend zijn de huizen volledig ingericht. U krijgt een gemeubileerde woonkamer en complete keuken met onder andere een vaatwasser, magnetron of oven en koelkast. Ook een wasmachine ontbreekt niet.

Direct een recreatiewoning kopen in Overijssel

Roompot Real Estate is een ervaren, betrouwbare en transparante vastgoedpartner met kwalitatieve woningen op veelzijdige locaties. Bij een recreatiewoning in Overijssel kopen kunt u deze volledig verhuren of helemaal of gedeeltelijk voor eigen gebruik houden. Heeft u een huis dat bij ons te koop staat op het oog? Neem dan contact op met Roompot Real Estate en vraag een brochure aan. Om een beter beeld te krijgen, kunt u ook een afspraak maken voor een bezichtiging. Als u dat wilt krijgt u van ons persoonlijke begeleiding tijdens het aankoopproces met advies op maat. En is het wel duidelijk welke recreatiewoning te koop in Overijssel uw voorkeur heeft? Dan kunnen we ook direct een aankoopgesprek inplannen.

Wilt u investeren in een recreatiewoning in deze fantastische provincie, of zoekt u een recreatiewoning voor eigen gebruik? Blijf op de hoogte over de nieuwste ontwikkelingen door u in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Jarenlange ervaring

Met meer dan 50 jaar ervaring in de recreatiebranche is jouw vermogen in veilige handen.

Persoonlijke begeleiding

Met onze persoonlijke aanpak krijg je altijd het beste advies, passend bij je wensen.

Rendement én plezier

Dankzij het flexibele eigen gebruik heb je naast rendement ook veel plezier van jouw recreatiewoning.