Recreatiewoningen te koop in Twente:
Bekijk het ruime aanbod!

 • 6
 • 3
 • 1
 • ±297 m²

Hexelseweg 80 - 366

Recreatiepark De Tolplas | Hoge Hexel | Overijssel
 • Vrijstaande lodge
 • Aan de rand van het park
 • Airconditioning

€ 115.000,- k.k. excl. BTW incl. inventaris

 • 6
 • 3
 • 1
 • ±357 m²

Hexelseweg 80 - 330

Recreatiepark De Tolplas | Hoge Hexel | Overijssel
 • Vrijstaande woning
 • Airconditioning
 • Tuin op zuidwesten

€ 189.000,- k.k. incl. inventaris

 • 4
 • 2
 • 1
 • ±211 m²

Hexelseweg 80 - 517

Recreatiepark De Tolplas | Hoge Hexel | Overijssel
 • Tiny House
 • Overdekt terras
 • Airconditioning

€ 77.000,- k.k. excl. BTW incl. inventaris

Parken overzicht Twente

Recreatiepark De Tolplas

Hoge Hexel | Overijssel

Daarom Real Estate

 • Jarenlange ervaring

  Met meer dan 50 jaar ervaring in de recreatiebranche is jouw vermogen in veilige handen.

 • Persoonlijke begeleiding

  Met onze persoonlijke aanpak krijg je altijd het beste advies, passend bij je wensen.

 • Rendement én plezier

  Dankzij het flexibele eigen gebruik heb je naast rendement ook veel plezier van jouw recreatiewoning.

 • Waardevast, veilig & zorgeloos

  Met alleen waardevast vastgoed op toplocaties én door volledige ontzorging van exploitatie en beheer heb je geen zorgen over je investering.

 • Betrouwbaarheid & continuiteit

  Je ontvangt een heldere inzage in opbrengsten en kosten voor een transparante investering. Nu én in de toekomst.

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord

Hoe kan ik een recreatiewoning kopen in Twente?

Bij de aankoop van een recreatiewoning zijn er aantrekkelijke financieringsmogelijkheden waardoor je met een gering eigen vermogen al een recreatiewoning in Twente kunt kopen. De aflossing en de vaste lasten kunnen (eventueel) worden gedekt door de huuropbrengst. Koop jouw droom-recreatiewoning in Twente op een absolute toplocatie.

Waar vind ik alle informatie over het kopen van een recreatiewoning in Twente?

Indien je meer wilt weten over het kopen van een recreatiewoning voor eigen gebruik of als investering, dan kun je je inlezen op onze website. Neem alvast een kijkje naar het beschikbare aanbod recreatiewoningen te koop in Twente. Laat je daarnaast vrijblijvend adviseren door een van onze professionals of neem contact op via ons service- en contactformulier.

Wat zijn de voordelen van een recreatiewoning kopen in Twente?

Het kopen van een recreatiewoning in Twente heeft verschillende voordelen. Zo kan je er ten eerste even lekker tussenuit wanneer je wilt. Je investeert namelijk in een eigen vakantieplek op jouw droomlocatie. Daarnaast is een recreatiewoning kopen een waardevaste investering voor de toekomst. Via Roompot Real Estate kan je jouw recreatiewoning namelijk deeltijds of geheel laten verhuren. De verhuur van je recreatiewoning via Roompot Real Estate staat garant voor uitstekende verhuuropbrengsten en een voortreffelijk rendement.

Is het een goed moment om nu een recreatiewoning in Twente te kopen?

Ja zeker, je eigen recreatiewoning kopen is een zorgeloze investering. Je hebt niet alleen een recreatiewoning waar je met het hele gezin kunt genieten, je profiteert ook van een optimaal rendement wanneer je jouw woning verhuurt. Bij het kopen van een recreatiewoning in Twente neemt Roompot alles uit handen. Er wordt nauw samengewerkt met onder meer Roompot Eigenarenservice, Roompot Living en partners op het gebied van financiën en fiscaliteit. Een recreatiewoning in Twente kopen betekent optimaal en zorgeloos genieten.

Hoe regel ik de verhuur na het kopen van een recreatiewoning in Twente?

Na het kopen van een recreatiewoning in Twente neemt Roompot de verhuur en alle zorgen uit handen. Je geeft je eigen gebruik door, en de rest van de tijd kan de woning worden verhuurd. Zelf heb je hier helemaal geen omkijken naar. 

Kan ik een recreatiewoning kopen in Twente zonder deze ook te verhuren?

Dit verschilt per park. De meeste parken kennen een (gedeeltelijke) verhuurverplichting. Dit betekent dat je verplicht bent om jouw woning een deel van het jaar te verhuren.

Recreatiewoning te koop in Twente: rust en ruimte.

Een recreatiewoning kopen wordt steeds populairder, ook in het Overijsselse Twente. Heeft u plannen om een fraai gelegen huis te kopen voor recreatief gebruik? Dan kunt u met Roompot Real Estate vrijwel overal in Nederland terecht. Als beheerder van onroerend goed voor vrijetijdsdoeleinden beschikken wij over huizen in alle delen van het land. Ook voor een vakantiewoning in Twente bent u bij ons aan het juiste adres. Twente is een streek in het oosten van Overijssel, tegen de Duitse grens aan. Door een recreatiewoning te kopen in Twente geniet u niet alleen van een mooi stukje Nederland, maar bent u ook zo in Duitsland.
 

Recreatiewoning Twente kopen via betrouwbare vastgoedaanbieder

Roompot Real Estate maakt deel uit van de Roompot Group, die vakantieresorts heeft door heel Nederland en in Duitsland en België. Op de meeste van deze parken worden ook huizen te koop aangeboden. Dit recreatieve vastgoed valt onder het beheer van Roompot Real Estate. Daarbij ligt de focus zowel op het ontwikkelen als verkopen van onroerend goed. In ons aanbod vindt u dan ook nieuwe en bestaande koophuizen, waarvoor op de vakantieparken de mooiste locaties zijn geselecteerd. Wij hebben een jarenlange staat van dienst als het gaat om de verkoop van recreatiewoningen in Twente en andere regio’s. Met Roompot Real Estate kiest u dus voor een betrouwbare partij met verstand van zaken. Verder hechten we veel waarde aan transparant zakendoen. Wanneer u een recreatiewoning wilt kopen in Twente worden alle afspraken in duidelijke taal vastgelegd. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.
 

Gebruiksmogelijkheden bij recreatiewoning Twente te koop

U hoeft uw recreatiewoning niet alleen voor eigen gebruik te houden. Tijdelijke verhuur aan anderen is namelijk mogelijk. In dat geval nemen wij het huis in bepaalde perioden op in ons verhuuraanbod. De weken of maanden waarin dit gebeurt worden contractueel vastgelegd. Naast volledig eigen gebruik en periodieke verhuur kunt u ook een recreatiewoning in Twente kopen om jaarrond te verhuren. En welke optie u ook kiest, zelf hoeft u geen tijd te steken in het verhuren. De promotionele activiteiten, het ontvangen van verhuurders, afsluiten van de huurovereenkomsten, innen van de huur, de bijbehorende administratie en de schoonmaak tussendoor worden allemaal door ons gedaan.
 

Recreatiewoning te koop Twente: alles voorhanden

Met de aankoop van een recreatiewoning in Twente heeft u tijdens uw verblijf alles voorhanden. Op de Roompot-parken zijn diverse voorzieningen, waaronder zwembaden, sportfaciliteiten, speeltuinen, entertainment voor kinderen, fiets- en mountainbikeverhuur en mogelijkheden voor windsurfen, varen en vissen. Op het terrein zijn verder een snackbar en café gevestigd. Ook Twente zelf heeft genoeg te bieden. In de omgeving vindt u bijvoorbeeld meerdere wandel- en fietsroutes en natuurreservaten als het Lutterzand en hoogveengebied Aamsveen. Heeft u kinderen? Dan mag u Avonturenpark Hellendoorn niet overslaan. Genieten van Twentse rust kan in mooie dorpen als Hoge Hexel en Tubbergen. En als u liever de stadse drukte opzoekt, bent u welkom in Enschede, Hengelo en Almelo.
 

Recreatiewoning in Twente kopen? Informeer bij Roompot Real Estate

Wanneer u een recreatiewoning te koop zoekt is er veel mogelijk. U kunt onder andere een vrijstaande woning, bungalow, lodge of tiny house in Twente kopen. Een compleet interieur is aanwezig, zodat u er meteen in kunt. De huizen zijn berekend op groepen tot acht personen en voorzien van een veranda, overdekt of open terras en een tuin. En dankzij het gevarieerde aanbod is er altijd wel een recreatiewoning in Twente te koop binnen uw budget. Wilt u hulp bij het maken van uw keuze? Bel ons op of stuur een e-mail voor een afspraak. Wij nemen dan uw wensen door en kijken samen met u welk huis daar het best aan voldoet. Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het aanbod vakantiehuizen in Twente.

 

Wilt u investeren in een recreatiewoning in deze fantastische regio, of zoekt u een recreatiewoning voor eigen gebruik? Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen door u in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Jarenlange ervaring

Met meer dan 50 jaar ervaring in de recreatiebranche is jouw vermogen in veilige handen.

Persoonlijke begeleiding

Met onze persoonlijke aanpak krijg je altijd het beste advies, passend bij je wensen.

Rendement én plezier

Dankzij het flexibele eigen gebruik heb je naast rendement ook veel plezier van jouw recreatiewoning.