Een vakantiehuis kopen in Overijssel:
bekijk het ruime aanbod!

 • 6
 • 3
 • 1
 • ±297 m²

Hexelseweg 80 - 366

Recreatiepark De Tolplas | Hoge Hexel | Overijssel
 • Vrijstaande lodge
 • Aan de rand van het park
 • Airconditioning

€ 115.000,- k.k. excl. BTW incl. inventaris

 • 4
 • 2
 • 1
 • ±136 m²

Hexelseweg 80 - 509

Recreatiepark De Tolplas | Hoge Hexel | Overijssel
 • Tiny House
 • Airconditioning en gaskachel
 • Bij een speeltuin

€ 77.000,- k.k. excl. BTW incl. inventaris

 • 6
 • 3
 • 1
 • ±379 m²

Hexelseweg 80 - 111

Recreatiepark De Tolplas | Hoge Hexel | Overijssel
 • Vrijstaande woning
 • Badkamer met stoomcabine en infraroodsauna
 • Tuin op het zuiden

€ 200.000,- k.k. incl. inventaris

Parken overzicht Overijssel

Recreatiepark De Tolplas

Hoge Hexel | Overijssel

Daarom Real Estate

 • Jarenlange ervaring

  Met meer dan 50 jaar ervaring in de recreatiebranche is jouw vermogen in veilige handen.

 • Persoonlijke begeleiding

  Met onze persoonlijke aanpak krijg je altijd het beste advies, passend bij je wensen.

 • Rendement én plezier

  Dankzij het flexibele eigen gebruik heb je naast rendement ook veel plezier van jouw recreatiewoning.

 • Waardevast, veilig & zorgeloos

  Met alleen waardevast vastgoed op toplocaties én door volledige ontzorging van exploitatie en beheer heb je geen zorgen over je investering.

 • Betrouwbaarheid & continuiteit

  Je ontvangt een heldere inzage in opbrengsten en kosten voor een transparante investering. Nu én in de toekomst.

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord

Hoe kan ik een vakantiehuis kopen in Overijssel?

Bij de aankoop van een vakantiehuis zijn er aantrekkelijke financieringsmogelijkheden waardoor je met een gering eigen vermogen al een vakantiehuis in Overijssel kunt kopen. De aflossing en de vaste lasten kunnen (eventueel) worden gedekt door de huuropbrengst. Koop jouw droom-vakantiehuis in Overijssel op een absolute toplocatie. Ben je een echte natuurliefhebber? Roompot biedt ook verscheidene vakantiehuizen in het bos te koop aan.

Waar vind ik alle informatie over het kopen van een vakantiehuis in Overijssel?

Indien je meer wilt weten over het kopen van een vakantiehuis voor eigen gebruik of als investering, dan kun je je inlezen op onze website. Neem alvast een kijkje naar het beschikbare aanbod vakantiehuizen te koop in Overijssel. Laat je daarnaast vrijblijvend adviseren door een van onze professionals of neem contact op via ons service- en contactformulier.

Wat zijn de voordelen van een vakantiehuis kopen in Overijssel?

Het kopen van een vakantiehuis in Overijssel heeft verschillende voordelen. Zo kan je er ten eerste even lekker tussenuit wanneer je wilt. Je investeert namelijk in een eigen vakantieplek op jouw droomlocatie. Daarnaast is een vakantiehuis kopen een waardevaste investering voor de toekomst. Via Roompot Real Estate kan je jouw vakantiehuis namelijk deeltijds of geheel laten verhuren. De verhuur van je vakantiehuis via Roompot Real Estate staat garant voor uitstekende verhuuropbrengsten en een voortreffelijk rendement.

Is het een goed moment om nu een vakantiehuis in Overijssel te kopen?

Ja zeker, je eigen vakantiehuis kopen is een zorgeloze investering. Je hebt niet alleen een vakantiehuis waar je met het hele gezin kunt genieten, je profiteert ook van een optimaal rendement wanneer je jouw woning verhuurt. Bij het kopen van een vakantiehuis in Overijssel neemt Roompot alles uit handen. Er wordt nauw samengewerkt met onder meer Roompot Eigenarenservice, Roompot Living en partners op het gebied van financiën en fiscaliteit. Een vakantiehuis in Overijssel kopen betekent optimaal en zorgeloos genieten.

Hoe regel ik de verhuur na het kopen van een vakantiehuis in Overijssel?

Na het kopen van een vakantiehuis in Overijssel neemt Roompot de verhuur en alle zorgen uit handen. Je geeft je eigen gebruik door, en de rest van de tijd kan de woning worden verhuurd. Zelf heb je hier helemaal geen omkijken naar. 

Kan ik een vakantiehuis kopen in Overijssel zonder deze ook te verhuren?

Dit verschilt per park. De meeste parken kennen een (gedeeltelijke) verhuurverplichting. Dit betekent dat je verplicht bent om jouw woning een deel van het jaar te verhuren.

Vakantiehuis Overijssel kopen


Zou u graag een privébungalow willen hebben om in uw vrije tijd gebruik van te maken? Dan is een vakantiehuis kopen in Overijssel een uitstekende keuze. In deze gevarieerde provincie beheert Roompot Real Estate een groot aantal recreatiewoningen. Wij zijn een transparante en ervaren partner op het gebied van kwalitatief hoogwaardig onroerend goed. Wanneer u kiest voor een vakantiehuis te koop Overijssel brengt u uw weekenden en vakanties door op een rustig gelegen bungalowpark. En desgewenst kunt u uw vakantiewoning in Overijssel tussendoor door ons laten verhuren.
 

Goede redenen voor een vakantiehuis kopen Overijssel


Er zijn meerdere redenen waarom mensen een eigen recreatiewoning kopen in Overijssel. Zo liggen er met Zwolle, Enschede, Deventer en Hengelo diverse uitnodigende en goed bereikbare steden. Deze plaatsen zijn niet al te groot, maar bieden desondanks volop bezienswaardigheden, cultuur en horeca. Door het relatief kleine aantal inwoners is Overijssel een perfecte vakantieprovincie voor natuurliefhebbers. Behalve van uitgestrekte plattelandsregio’s kunt u hier onder meer genieten van het nationale park Weerribben-Wieden, dat een afwisselend landschap heeft van laagveen, moerasbossen, weilanden en meren. Het natuurpark van de Sallandse Heuvelrug wordt gekenmerkt door bossen, heidegebieden en heuvels. Dit natuurgebied is populair vanwege de vele fiets-, wandel- en mountainbikeroutes die er zijn aangelegd.
 

Vakantiehuis te koop Overijssel: voor elk wat wils


Wilt u een vakantiehuis kopen in Overijssel? Dan vindt u in het aanbod van Roompot Real Estate verschillende aantrekkelijke mogelijkheden. Zo hebben wij prachtig gelegen vrijstaande bungalows en lodges aan het water te koop. De woningen zijn omringd door bos en natuur en staan op grote percelen. Bij de huizen is een riant overdekt of open terras dan ook inbegrepen. Afhankelijk van uw keuze, kunt u de beschikking hebben over maar liefst 460 m2 eigen grond. Ook de recreatiewoningen zelf zijn ruim opgezet. Ze zijn geschikt voor vier tot zes personen en voorzien van al het comfort dat u zich wensen kunt. Sommige hebben een sfeervolle living, luxe hoekkeuken of sauna, en bij vrijwel alle huizen is het terras of de tuin bereikbaar vanaf de woonkamer. Vanzelfsprekend is in elke woning een complete inventaris aanwezig.
 

Vakantiehuis Overijssel kopen en verhuren


Naast de in de bungalows aanwezige extra voorzieningen, kunt u ook gebruikmaken van de algemene faciliteiten op het Roompot-park. Er is bijvoorbeeld een fiets-, mountainbike- en skelterverhuur en een meer om op te varen, in te zwemmen en in te vissen. Verder zijn er sportvelden, tennisbanen, golfmogelijkheden, speeltuinen en horecagelegenheden. Dergelijke voorzieningen maken een vakantiehuis kopen Overijssel extra aantrekkelijk voor verhuur. Als u daar interesse in heeft, bepalen we in overleg met u in welke periodes uw recreatiewoning wordt verhuurd. Alles wat hier verder bij komt kijken, regelen wij voor u. Het betreft dan onder andere de promotionele activiteiten voor het vinden van huurders, het sluiten van de huurovereenkomsten, het innen van de huur en de werkzaamheden rond aankomst en vertrek van de huurders.
 

Hoe kunt u een vakantiehuis kopen Overijssel?


Lijkt het u wat om een recreatiewoning in Overijssel te hebben? Voor het kopen van een lodge of vrijstaand huis kunt u diverse trajecten volgen. Bij Roompot Real Estate staan wij bijvoorbeeld bekend om de persoonlijke begeleiding en maatwerkadviezen die wij geven. Het kopen van een vakantiehuis is voor de meeste mensen immers geen dagelijkse bezigheid. Daarom helpen wij u graag de juiste keuze te maken. Dat kan via een gesprek op het vakantiepark, bij u thuis of ons op kantoor. Heeft u uw oog laten vallen op een specifiek vakantiehuis te koop Overijssel? Dan is via onze website direct een bezichtiging aan te vragen. Verder organiseren wij enkele keren per maand Open Huis-dagen Open Huis-dagen. In de agenda leest u wanneer Overijssel aan de beurt is.

Wilt u investeren in een vakantiehuis in deze prachtige provincie, of zoekt u een vakantiehuis voor eigen gebruik? Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen door u in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Jarenlange ervaring

Met meer dan 50 jaar ervaring in de recreatiebranche is jouw vermogen in veilige handen.

Persoonlijke begeleiding

Met onze persoonlijke aanpak krijg je altijd het beste advies, passend bij je wensen.

Rendement én plezier

Dankzij het flexibele eigen gebruik heb je naast rendement ook veel plezier van jouw recreatiewoning.