Een vakantiewoning in Duitsland kopen?

Bekijk het gevarieerde aanbod vakantiewoningen bij Roompot Real Estate!

 • 12
 • 5
 • 4
 • ±510 m²

Am Kellerborn 1 - 555

Ferienresort Cochem | Moselhöhe Ediger-Eller | Rijnland-Palts
 • Vrijstaande woning
 • Traditionele sauna
 • Tuin met terras

€ 275.000,- k.k. incl. inventaris

 • 12
 • 6
 • 4
 • ±456 m²

Am Kellerborn 1 - 576

Ferienresort Cochem | Moselhöhe Ediger-Eller | Rijnland-Palts
 • Vrijstaande woning
 • 1 slaapkamer in Koos stijl
 • Uitzicht op de golfbaan

€ 274.500,- k.k. incl. inventaris

 • 6
 • 3
 • 2
 • ±270 m²

Bad Bentheim 102

Ferienresort Bad Bentheim | Bad Bentheim | Nedersaksen
 • Vrijstaande woning
 • Kindvriendelijke woning met vloerverwarming
 • Kindermeubilair en omheind terras

€ 198.000,- k.k. incl. inventaris

Parkenoverzicht Duitsland

Ferienresort Bad Bentheim

Bad Bentheim | Nedersaksen

Ferienresort Cochem

Moselhöhe Ediger-Eller | Rijnland-Palts

Eifelpark Kronenburger See

Dahlem/Kronenburg | Noord-Rijnland-Westfalen

Daarom Real Estate

 • Jarenlange ervaring

  Met meer dan 50 jaar ervaring in de recreatiebranche is jouw vermogen in veilige handen.

 • Persoonlijke begeleiding

  Met onze persoonlijke aanpak krijg je altijd het beste advies, passend bij je wensen.

 • Rendement én plezier

  Dankzij het flexibele eigen gebruik heb je naast rendement ook veel plezier van jouw recreatiewoning.

 • Waardevast, veilig & zorgeloos

  Met alleen waardevast vastgoed op toplocaties én door volledige ontzorging van exploitatie en beheer heb je geen zorgen over je investering.

 • Betrouwbaarheid & continuiteit

  Je ontvangt een heldere inzage in opbrengsten en kosten voor een transparante investering. Nu én in de toekomst.

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord

Hoe kan ik een vakantiewoning kopen in Duitsland?

Bij de aankoop van een vakantiewoning zijn er aantrekkelijke financieringsmogelijkheden waardoor je met een gering eigen vermogen al een vakantiewoning in Duitsland kunt kopen. De aflossing en de vaste lasten kunnen (eventueel) worden gedekt door de huuropbrengst. Koop jouw droom-vakantiewoning in Duitsland op een absolute toplocatie.

Waar vind ik alle informatie over het kopen van een vakantiewoning in Duitsland?

Indien je meer wilt weten over het kopen van een vakantiewoning voor eigen gebruik of als investering, dan kun je je inlezen op onze website. Neem alvast een kijkje naar het beschikbare aanbod vakantiewoningen te koop in Duitsland. Laat je daarnaast vrijblijvend adviseren door een van onze professionals of neem contact op via ons service- en contactformulier.

Wat zijn de voordelen van een vakantiewoning kopen in Duitsland?

Het kopen van een vakantiewoning in Duitsland heeft verschillende voordelen. Zo kan je er ten eerste even lekker tussenuit wanneer je wilt. Je investeert namelijk in een eigen vakantieplek op jouw droomlocatie. Daarnaast is een vakantiewoning kopen een waardevaste investering voor de toekomst. Via Roompot Real Estate kan je jouw vakantiewoning namelijk deeltijds of geheel laten verhuren. De verhuur van je vakantiewoning via Roompot Real Estate staat garant voor uitstekende verhuuropbrengsten en een voortreffelijk rendement.

Is het een goed moment om nu een vakantiewoning in Duitsland te kopen?

Ja zeker, je eigen vakantiewoning kopen is een zorgeloze investering. Je hebt niet alleen een vakantiewoning waar je met het hele gezin kunt genieten, je profiteert ook van een optimaal rendement wanneer je jouw woning verhuurt. Bij het kopen van een vakantiewoning in Duitsland neemt Roompot alles uit handen. Er wordt nauw samengewerkt met onder meer Roompot Eigenarenservice, Roompot Living en partners op het gebied van financiën en fiscaliteit. Een vakantiewoning in Duitsland kopen betekent optimaal en zorgeloos genieten.

Hoe regel ik de verhuur na het kopen van een vakantiewoning in Duitsland?

Na het kopen van een vakantiewoning in Duitsland neemt Roompot de verhuur en alle zorgen uit handen. Je geeft je eigen gebruik door, en de rest van de tijd kan de woning worden verhuurd. Zelf heb je hier helemaal geen omkijken naar. 

Kan ik een vakantiewoning kopen in Duitsland zonder deze ook te verhuren?

Dit verschilt per park. De meeste parken kennen een (gedeeltelijke) verhuurverplichting. Dit betekent dat je verplicht bent om jouw woning een deel van het jaar te verhuren.

Een vakantiewoning in Duitsland kopen? Bekijk het uitgebreide en diverse aanbod van Roompot Real Estate.

Roompot Real Estate is een internationale vastgoedorganisatie en bij ons kunt u daarom ook een vakantiewoning in Duitsland kopen. Wilt u op uw eigen tijd kunnen genieten van de wijngebieden rond de Moezel of de glooiende heuvels direct over de Nederlandse grens? Roompot Real Estate maakt het voor u mogelijk. En net zoals onze bungalowterreinen in Nederland staan ook de Duitse Roompot-parken op toplocaties. U vindt dus altijd een aantrekkelijke vakantiewoning te koop in Duitsland.

Keuze uit diverse bungalowparken bij vakantiewoning kopen Duitsland

Wanneer u plannen heeft om een vakantiewoning te kopen in Duitsland, bieden we keuze uit meerdere vakantieparken. Deze bevinden zich in de mooiste regio’s van de deelstaten Nedersaksen en Rijnland-Palts. Wilt u een vakantiehuis dat niet te ver in Duitsland ligt? Dan is Nedersaksen een uitstekende keuze. Wij beheren hier recreatiewoningen op een Roompot-park bij Bad Bentheim, op 20 kilometer van Oldenzaal. Het bungalowterrein ligt in een heuvelachtige omgeving met bossen en schilderachtige dorpjes. Als u het geen probleem vindt om wat langer te rijden, kunt u kiezen voor een vakantiewoning in Duitsland te koop bij Cochem in Rijnland-Palts. Dit is een plaatsje tussen Koblenz en Trier, ter hoogte van Noord-Luxemburg. Het landschap wordt gekenmerkt door de wijngaarden en heuvels rond de kronkelende Moezel-rivier.

Vakantiewoning te koop Duitsland in elke bouwstijl

De sfeer van de Roompot-vakantieparken in Duitsland sluit goed aan bij de streek waarin ze liggen. Vaak komt de typerende regionale architectuur bijvoorbeeld terug in de bouwstijlen van de woningen die wij in beheer hebben. Er zijn onder meer vakwerkhuizen en luxe recreatiewoningen te koop rond kleine hofjes. Het aanbod bestaat verder uit 2-onder-1-kapwoningen, vrijstaande bungalows en villa’s. Een stuk eigen grond is met een vakantiewoning in Duitsland kopen standaard inbegrepen. De afmetingen daarvan variëren tussen 200 en 750 vierkante meter. De huizen zijn volledig ingericht en bieden ruimte aan vier tot twaalf personen. Ze beschikken over een terras en sommige hebben een privésauna, vloerverwarming en/of eigen parkeergelegenheid.

Vakantiewoning Duitsland kopen inclusief gebruik van parkfaciliteiten

Een vakantiehuis kopen op een Duits ferienresort betekent dat u gebruik kunt maken van de daar aanwezige voorzieningen. Deze verschillen per bungalowterrein, maar omvatten onder meer midgetgolf-, lasergame- en golfterreinen, bowlingbanen, zwembaden en mogelijkheden voor wellness- en beautybehandelingen. Kinderen zijn welkom bij de Kids Club en in de speeltuinen. Verder geeft een vakantiewoning kopen in Duitsland u toegang tot uiteenlopende horecagelegenheden, zoals een buffetrestaurant, bar, café en/of snackbar. En ook voor de meeste dagelijkse boodschappen hoeft u het terrein niet af, want daarvoor kunt u terecht in de supermarkt. Bij een vakantiewoning kopen heeft Duitsland zelf natuurlijk eveneens genoeg te bieden. Op de parken zijn daarom fietsen te huur, zodat u op uw gemak de omgeving kunt verkennen.

Verhuurmogelijkheid van vakantiewoning Duitsland te koop

Een belangrijk voordeel van investeren in een vakantiewoning bij Roompot Real Estate is dat u de woning kan laten verhuren. Wij bieden diverse verhuuropties aan. U kunt het huis bijvoorbeeld te huur zetten op de momenten dat u er zelf niet bent. In dat geval kiest u voor gedeeltelijke verhuur. Daarnaast kunt u een vakantiewoning in Duitsland kopen en het hele jaar door verhuren. Vanzelfsprekend betekent dit dat u dan afziet van eigen gebruik. In het koopcontract leggen we vast of u de woning te huur wilt aanbieden en welke verhuuroptie uw voorkeur heeft. En uiteraard is het ook mogelijk het huis helemaal voor uzelf houden. U geeft zichzelf daarmee ongekende vrijheid, want zo kunt u door een vakantiewoning te kopen naar Duitsland gaan wanneer het maar uitkomt.

Vakantiewoning Duitsland kopen? Wij staan voor u klaar!

Ons veelzijdige huizenaanbod maakt het wellicht moeilijk om een beslissing te nemen. Daarom kunt u bij plannen om een recreatiewoning te kopen in Duitsland rekenen op onze hulp. Roompot Real Estate is een ervaren marktleider op het gebied van vakantiehuizen. Wij weten als geen ander waarop we moeten letten bij een vakantiewoning kopen in Duitsland en wat de mogelijkheden zijn. Indien gewenst begeleiden wij u tijdens het hele traject: van het selecteren van het meest geschikte huis tot advies rond de eventuele verhuur. Alles op basis van uw voorwaarden en voorkeuren. En heeft u een vakantiewoning in Duitsland bij ons te koop zien staan waar u helemaal weg van bent? Neem dan contact op voor een bezichtiging of directe aankoop.

Wilt u investeren in een vakantiewoning in Duitsland bij Real Estate, of zoekt u een vakantiewoning voor eigen gebruik? Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen door u in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Jarenlange ervaring

Met meer dan 50 jaar ervaring in de recreatiebranche is jouw vermogen in veilige handen.

Persoonlijke begeleiding

Met onze persoonlijke aanpak krijg je altijd het beste advies, passend bij je wensen.

Rendement én plezier

Dankzij het flexibele eigen gebruik heb je naast rendement ook veel plezier van jouw recreatiewoning.