Vakantiehuis kopen België inclusief deskundig advies.

Roompot Park Oudenaarde

Oudenaarde | Oost-Vlaanderen

Daarom Real Estate

 • Jarenlange ervaring

  Met meer dan 50 jaar ervaring in de recreatiebranche is jouw vermogen in veilige handen.

 • Persoonlijke begeleiding

  Met onze persoonlijke aanpak krijg je altijd het beste advies, passend bij je wensen.

 • Rendement én plezier

  Dankzij het flexibele eigen gebruik heb je naast rendement ook veel plezier van jouw recreatiewoning.

 • Waardevast, veilig & zorgeloos

  Met alleen waardevast vastgoed op toplocaties én door volledige ontzorging van exploitatie en beheer heb je geen zorgen over je investering.

 • Betrouwbaarheid & continuiteit

  Je ontvangt een heldere inzage in opbrengsten en kosten voor een transparante investering. Nu én in de toekomst.

Vakantiewoning kopen in Belgie, de weg naar uw droomhuis.

België is een aantrekkelijk land voor een kort of lang verblijf. Het is vanuit Nederland goed bereikbaar en heeft van alles te bieden. Er is geen gebrek aan culturele steden met gezellige uitgaansmogelijkheden, maar ook natuurliefhebbers vinden in België veel interessants. Gaat u graag voor een vakantie of weekend naar onze zuiderburen? Dan kunt u dit met een vakantiewoning te koop in Belgie nog vaker doen. Vastgoedbeheerder Roompot Real Estate helpt u uw droom waar te maken. Wij verkopen goed onderhouden huizen op een modern bungalowpark in België.

Volledig ingerichte vakantiewoning kopen Belgie

Bij het vinden van een geschikte tweede woning biedt Roompot Real Estate u volop keuze. Wij hebben een gevarieerd aanbod vakantiehuizen, waaronder chalets, bungalows en lodges. Deze zijn van een recent bouwjaar, zodat ze voldoen aan de laatste eisen op het gebied van milieu en energiebesparing. De woningen zijn goed geïsoleerd en bij het bouwen is gekozen voor duurzame materialen. Verder zijn ze helemaal ingericht, zodat u niets tekort komt en er meteen in kunt. Wij hebben recreatiewoningen te koop met ruimte voor vier tot zestien personen. Behalve van meer slaapvertrekken zijn de grotere vakantiehuizen voorzien van een tweede toiletruimte en vaak ook extra badkamers. Rondom de woning is eveneens genoeg ruimte. U heeft de beschikking over een eigen tuin met een terras of veranda inclusief meubels. Alle chalets zijn omringd door bos en sommige liggen direct aan het water.

Groot aantal faciliteiten bij uw vakantiewoning te koop in Belgie

De vakantiehuizen die wij verkopen staan op een Roompot-park. Het voordeel daarvan is dat u gratis gebruik kunt maken van de voorzieningen op het resort. Op onze bungalowterreinen is vaak een buiten- en/of binnenbad inclusief ondiep gedeelte voor peuters en kleuters. Voor kinderen zijn er verder speeltuinen, overdekte speelruimtes en een Kid’s Club met een afwisselend recreatieprogramma vol entertainment en knutsel-, sport- en spelmiddagen. Om zelf actief te ontspannen kunt u terecht op de tennisbaan en de diverse andere sportterreinen op het park. Ook is het mogelijk om op het resort een fiets te huren om de streek te ontdekken. En houdt u van culinaire verwennerij? Dan kunt u uit eten in het restaurant. 

Vakantiewoning in Belgie kopen met verhuuroptie

Met een eigen recreatiewoning in België heeft u het hele jaar door een vast vakantieadres tot uw beschikking. U maakt er gebruik van op de momenten dat het ú uitkomt en zonder ooit nog te hoeven boeken. Ideaal dus wanneer u spontaan een weekend weg wilt, maar natuurlijk ook voor langere vakanties. Er zullen echter ook momenten zijn dat u niet in de gelegenheid bent om in uw lodge, chalet of bungalow te verblijven. Daarom kan elk vakantiehuis te koop bij Roompot tevens worden verhuurd. U kunt kiezen voor volledige of gedeeltelijke verhuur. In het laatste geval nemen we de met u afgesproken verhuurperiodes op in het koopcontract. U stelt de woning dan in de overeengekomen maanden of weken beschikbaar voor verhuur aan derden. En uiteraard heeft u daar verder geen werk aan, want Roompot neemt alle verhuurtaken op zich. 

Vakantiewoning Belgie te koop: Roompot Real Estate maakt het mogelijk

Een tweede huis in België kopen is dankzij Roompot Real Estate heel eenvoudig. Desgewenst helpen we u namelijk tijdens het complete traject. Wij bepalen samen met u welke bungalow of welk chalet te koop het meest in aanmerking komt en kiezen in overleg met u de eventuele verhuurperiodes. Zo heeft u een recreatiewoning die helemaal tegemoetkomt aan uw wensen. 

Blijf op de hoogte van de nieuwe projecten met vakantiewoningen in België door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!

Jarenlange ervaring

Met meer dan 50 jaar ervaring in de recreatiebranche is jouw vermogen in veilige handen.

Persoonlijke begeleiding

Met onze persoonlijke aanpak krijg je altijd het beste advies, passend bij je wensen.

Rendement én plezier

Dankzij het flexibele eigen gebruik heb je naast rendement ook veel plezier van jouw recreatiewoning.