Een vakantiehuis in België kopen:
Bekijk het ruime aanbod!

Parken overzicht België

Roompot Park Oudenaarde

Oudenaarde | Oost-Vlaanderen

Daarom Real Estate

 • Jarenlange ervaring

  Met meer dan 50 jaar ervaring in de recreatiebranche is jouw vermogen in veilige handen.

 • Persoonlijke begeleiding

  Met onze persoonlijke aanpak krijg je altijd het beste advies, passend bij je wensen.

 • Rendement én plezier

  Dankzij het flexibele eigen gebruik heb je naast rendement ook veel plezier van jouw recreatiewoning.

 • Waardevast, veilig & zorgeloos

  Met alleen waardevast vastgoed op toplocaties én door volledige ontzorging van exploitatie en beheer heb je geen zorgen over je investering.

 • Betrouwbaarheid & continuiteit

  Je ontvangt een heldere inzage in opbrengsten en kosten voor een transparante investering. Nu én in de toekomst.

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord

Hoe kan ik een vakantiehuis kopen in België?

Bij de aankoop van een vakantiehuis zijn er aantrekkelijke financieringsmogelijkheden waardoor je met een gering eigen vermogen al een vakantiehuis in België kunt kopen. De aflossing en de vaste lasten kunnen (eventueel) worden gedekt door de huuropbrengst. Koop jouw droom-vakantiehuis in België op een absolute toplocatie.

Waar vind ik alle informatie over het kopen van een vakantiehuis in België?

Indien je meer wilt weten over het kopen van een vakantiehuis voor eigen gebruik of als investering, dan kun je je inlezen op onze website. Neem alvast een kijkje naar het beschikbare aanbod vakantiehuizen te koop in België. Laat je daarnaast vrijblijvend adviseren door een van onze professionals of neem contact op via ons service- en contactformulier.

Wat zijn de voordelen van een vakantiehuis kopen in België?

Het kopen van een vakantiehuis in België heeft verschillende voordelen. Zo kan je er ten eerste even lekker tussenuit wanneer je wilt. Je investeert namelijk in een eigen vakantieplek op jouw droomlocatie. Daarnaast is een vakantiehuis kopen een waardevaste investering voor de toekomst. Via Roompot Real Estate kan je jouw vakantiehuis namelijk deeltijds of geheel laten verhuren. De verhuur van je vakantiehuis via Roompot Real Estate staat garant voor uitstekende verhuuropbrengsten en een voortreffelijk rendement.

Is het een goed moment om nu een vakantiehuis in België te kopen?

Ja zeker, je eigen vakantiehuis kopen is een zorgeloze investering. Je hebt niet alleen een vakantiehuis waar je met het hele gezin kunt genieten, je profiteert ook van een optimaal rendement wanneer je jouw woning verhuurt. Bij het kopen van een vakantiehuis in België neemt Roompot alles uit handen. Er wordt nauw samengewerkt met onder meer Roompot Eigenarenservice, Roompot Living en partners op het gebied van financiën en fiscaliteit. Een vakantiehuis in België kopen betekent optimaal en zorgeloos genieten.

Hoe regel ik de verhuur na het kopen van een vakantiehuis in België?

Na het kopen van een vakantiehuis in België neemt Roompot de verhuur en alle zorgen uit handen. Je geeft je eigen gebruik door, en de rest van de tijd kan de woning worden verhuurd. Zelf heb je hier helemaal geen omkijken naar. 

Kan ik een vakantiehuis kopen in België zonder deze ook te verhuren?

Dit verschilt per park. De meeste parken kennen een (gedeeltelijke) verhuurverplichting. Dit betekent dat je verplicht bent om jouw woning een deel van het jaar te verhuren.

Vakantiehuis België kopen

Heeft u altijd al een recreatiewoning voor uzelf willen hebben en geeft u daarbij de voorkeur aan een vakantiehuis te koop in België? Dan gaat uw langgekoesterde wens dankzij Roompot Real Estate nu echt in vervulling. Bij plannen om een vakantiehuis in België te kopen kunt u namelijk terecht op een van onze daar gevestigde bungalowparken. Zo beschikt u het hele jaar door over een eigen recreatiewoning en heeft u een vast privéadres voor uw vakantie en vrije tijd.


Vakantiehuis kopen België - Genieten zonder reserveren

Een belangrijke reden om te kiezen voor een vakantiewoning kopen die te koop staat, is dat u er op elk moment spontaan tussenuit kunt. Willen u en uw partner zich na een drukke week een paar dagen weer even helemaal opladen? Dan stapt u op vrijdag in de auto en rijdt u naar uw recreatiewoning. En ook als u aan een langere vakantie toe bent, is er niets dat u tegenhoudt. Een recreatiewoning kopen, maakt reserveren immers overbodig, zodat u uw voornemen meteen kunt uitvoeren. U maakt gebruik van de woning wanneer u dat wilt en hoeft qua planning verder nergens rekening mee te houden. Een ander voordeel van een vakantiehuis dat in België te koop staat, is dat u uw woning op het Roompot-park indien gewenst een deel van het jaar kunt verhuren. Elders op onze website leest u meer over de gebruiksmogelijkheden en daaraan verbonden voorwaarden. Wilt u liever een vakantiehuis in Nederland kopen? Dat is natuurlijk ook mogelijk.


Ruime keuze bij vakantiehuis te koop in België

Roompot Real Estate beheert recreatiewoningen in uiteenlopende stijlen, bouwjaren, prijsklassen en groottes. Met de koop van een vakantiehuis in België kunt u onder andere kiezen voor een bungalow, chalet of lodge. Deze zijn gebouwd met duurzame materialen, die zo min mogelijk impact hebben op het milieu en daarbij ook het wooncomfort niet vergeten. Vanzelfsprekend zijn de woningen direct te gebruiken. Elk huis of chalet te koop bij Roompot is voorzien van een modern interieur en een compleet ingerichte keuken. Om ervoor te zorgen dat u zich ook buiten optimaal kunt ontspannen staan de vakantiehuizen op grote kavels eigen grond. U heeft in de meeste gevallen dan ook een ruime tuin met veel privacy tot uw beschikking. Afhankelijk van het Roompot-terrein kunt u uw auto kwijt voor de deur van uw recreatiewoning of op de algemene parkeerplaats bij de entree van het park.


Vakantiehuis België kopen met aanvullende voorzieningen

Onze in België gevestigde bungalowterreinen beschikken over veel groen en natuur. Ze zijn rustig gelegen, zodat de drukte van alledag tijdens uw verblijf ver weg is. Desondanks ontbreekt het u door een vakantiehuis te kopen in België niet aan mogelijkheden voor activiteiten. Er is bijvoorbeeld een binnen- of buitenzwembad en er zijn tennisbanen en sportvelden. Bevindt zich in de omgeving een golfterrein? Dan bent u daar tijdens uw verblijf op ons park doorgaans ook welkom. De bosrijke omgeving leent zich uitstekend voor het maken van wandelingen en fietstochten. Vaak kunt u op het Roompot-park fietsen huren. Met een vakantiehuis te koop in de Belgische natuur komt u ook cultureel niets te kort. Steden als Gent, Brugge, Bergen, Antwerpen en Brussel hebben wat dat betreft genoeg te bieden. Verspreid tussen deze grotere plaatsen liggen tientallen kerkdorpen en plattelandsgemeenten. Hier ervaart u de gemoedelijke sfeer waar België zo bekend om staat.


Kiezen voor vakantiehuis in België te koop

Met in België een vakantiehuis kopen, kunt u in uw vrije tijd op allerlei manieren ontspannen. Of u nu wilt bijkomen, actief wilt sporten of wilt genieten van de natuur. Door gebruik te maken van de gevarieerde parkvoorzieningen en de afwisselende mogelijkheden in de regio, is uw verblijf bij Roompot steeds weer anders. Ook als u elk weekend of meerdere vakanties per jaar in uw recreatiewoning doorbrengt. Heeft u bij ons een fraai huis te koop gevonden? Wacht dan niet te lang en laat ons weten in welke bungalow of lodge u geïnteresseerd bent. Wij sturen u vervolgens een brochure met meer informatie, of kiezen in overleg met u een dag en tijdstip om de woning te komen bezichtigen. Indien gewenst adviseren en begeleiden wij u tijdens het gehele aankooptraject, zodat u de beste keuze maakt. Wilt u een vakantiehuis in België kopen en investeren in vastgoed? Maak dan een afspraak om de koop direct te sluiten.

Wilt u investeren in een vakantiehuis in België bij Real Estate, of zoekt u een vakantiehuis voor eigen gebruik? Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen door u in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Jarenlange ervaring

Met meer dan 50 jaar ervaring in de recreatiebranche is jouw vermogen in veilige handen.

Persoonlijke begeleiding

Met onze persoonlijke aanpak krijg je altijd het beste advies, passend bij je wensen.

Rendement én plezier

Dankzij het flexibele eigen gebruik heb je naast rendement ook veel plezier van jouw recreatiewoning.