Waarom investeren bij Roompot?

Veel Nederlandse en buitenlandse toeristen en investeerders kiezen voor de aanschaf van en/of een verblijf in een vakantiewoning aan de Zeeuwse kust. Maar waarom kiezen mensen voor Roompot? Wat maakt hen uniek? We hielden de vraag voor aan Head of Sales Roompot Projects Marc Riemens.

Marktleider

“Laat ik beginnen met het feit dat we marktleider zijn, met het grootste aantal parken in Zeeland en Nederland", begint Marc. “En dat zijn we natuurlijk niet voor niets. Dat zijn we dankzij onze gasten. Dankzij hun positieve reacties en trouwe bezoek aan onze parken, hebben we de mogelijkheid gehad om te groeien. En dat deden we maar al te graag. Vanwege onze lokale oorsprong en de overtuiging van de mogelijkheden van de prachtige provincie, hebben we in de loop der jaren geïnvesteerd in de realisatie van parken op de absolute toplocaties van Zeeland. Bij een Roompot park weet je dus dat je altijd op een fantastische plek terecht komt."

Eigen grond

Wat ze op die toplocaties bieden, is de laatste jaren flink veranderd. Marc: “We hebben goed geluisterd naar de wensen van onze klanten en aan de hand daarvan nieuwe resorts gerealiseerd met prachtige vakantiewoningen. Ook veel van onze oude campings hebben we hier naar omgebouwd. We proberen daarbij de eigenheid van de prachtige omgeving zoveel mogelijk terug te laten komen op het park zelf, bijvoorbeeld door duinen en waterpartijen aan te leggen. Anders dan veel andere aanbieders, verkopen we de woningen vervolgens inclusief grond. We geloven dat dit de enige goede manier is om eigenaren zoveel mogelijk zekerheid te bieden."

Rendement en kwaliteit

Een vakantiewoning koop je, behalve voor je plezier, vaak ook als een investeringsobject. Roompot heeft bewezen hoge bezettingsgraden en dus ook hoge rendementen. Bovendien bieden ze eigenaren veel flexibiliteit in de combinatie eigen gebruik en verhuur. Ook weer belangrijke redenen dus, om voor Roompot te kiezen. “Net als de kwaliteit van de woningen overigens", vult Marc aan. “Bijna al onze vakantiewoningen worden op traditionele wijze gebouwd. In alle gevallen bouwen we met duurzame, onderhoudsarme materialen van hoge kwaliteit."

Faciliteiten en service

De woningen zijn ook binnenin luxe en vaak voorzien van meerdere badkamers en-suite, airco, tv op iedere kamer en Auping bedden. Het draagt allemaal bij aan de beleving, samen genieten. Daar horen natuurlijk ook de faciliteiten en service bij. “Hierin hebben we de laatste jaren grote stappen gemaakt. Op de nieuwere parken en de, steeds meer en meer, parken die we grondig gerenoveerd hebben, hebben we vaak centrumfaciliteiten met een restaurant, zwembaden, een supermarkt en een Koos Kids Club. En ook in onze service bieden we meer en meer, tot broodjesservice aan toe. Bij Roompot kun je je echt helemaal laten vertroetelen. Dus mijn conclusie? Bij Roompot zitten zowel huurders als eigenaren altijd goed, heel goed", besluit Marc.

Wilt u meer weten over investeren bij de Roompot Group? Vraag een persoonlijk adviesgesprek aan:

Persoonlijk adviesgesprek aanvragen

Jarenlange ervaring

Met meer dan 50 jaar ervaring in de recreatiebranche is jouw vermogen in veilige handen.

Persoonlijke begeleiding

Met onze persoonlijke aanpak krijg je altijd het beste advies, passend bij je wensen.

Rendement én plezier

Dankzij het flexibele eigen gebruik heb je naast rendement ook veel plezier van jouw recreatiewoning.