Een recreatiewoning in Drenthe kopen:
Bekijk het ruime aanbod!

 • 6
 • 3
 • 1
 • ±514 m²

Hof van Halenweg 2 - 280

Landgoed Het Grote Zand | Hooghalen | Drenthe

€ 199.000,- k.k. incl. inventaris

Parken overzicht Drenthe

Bospark Lunsbergen

Borger | Drenthe

Landgoed 't Wildrijck

Diever | Drenthe

Vakantiepark Hunzedal

Borger | Drenthe

Landgoed Het Grote Zand

Hooghalen | Drenthe

Buitenplaats De Marke van Ruinen

Ruinen | Drenthe

Daarom Real Estate

 • Jarenlange ervaring

  Met meer dan 50 jaar ervaring in de recreatiebranche is uw vermogen in veilige handen.

 • Persoonlijke begeleiding

  Met onze persoonlijke aanpak krijgt u altijd het beste advies, passend bij uw wensen.

 • Rendement én plezier

  Dankzij het flexibele eigen gebruik heeft u naast rendement ook veel plezier van uw recreatiewoning.

 • Waardevast, veilig & zorgeloos

  Met alleen waardevast vastgoed op toplocaties én door volledige ontzorging van exploitatie en beheer heeft u geen zorgen over uw investering.

 • Betrouwbaarheid & continuiteit

  U ontvangt een heldere inzage in opbrengsten en kosten voor een transparante investering. Nu én in de toekomst.

Recreatiewoningen te koop Drenthe

Is een eigen recreatiewoning kopen in Drenthe iets wat u al langer overweegt? Dan heeft u met Roompot Real Estate een uitstekende partij gevonden om die droom waar te maken. Wij beschikken in de provincie Drenthe over meerdere vakantieparken, waar regelmatig vrijstaande woningen, bungalows en andere huizen te koop worden aangeboden. Dankzij de diverse prijsklassen, bouwstijlen en groottes kunt u eenvoudig een recreatiewoning Drenthe kopen die naar wens is. En op momenten dat u er zelf geen gebruik van maakt, kunt u uw vakantiehuis verhuren.

Recreatiewoning kopen Drenthe en blijvend genieten

Met een vakantiehuis in Drenthe wordt genieten de norm. Zo geniet u de luxe van een persoonlijk vakantieadres waar u terechtkunt wanneer u maar wilt. Er even tussenuit is voortaan geen enkel probleem. Heeft u een recreatiewoning Drenthe te koop gevonden en gekocht, dan bepaalt u namelijk zelf wanneer u er naartoe gaat en hoeft u nooit meer een bungalow te huren. U kunt dus een gewoonte maken van spontane weekendjes weg zonder vooraf te reserveren. En als het uitkomt zijn natuurlijk ook langere vakanties in te plannen. In de tussenliggende periodes kunt u genieten van extra inkomsten door uw vakantiehuis te verhuren. Daarmee zet u geld opzij voor uw volgende verblijf en betekent een recreatiewoning in Drenthe kopen dus doorlopend genieten.

Geen werk aan verhuur bij recreatiewoning Drenthe kopen

Wellicht roept het idee van een vakantiehuis kopen en dit verhuren vragen bij u op. Bijvoorbeeld hoe u verhuurders vindt, hoe het zit het met de huurafdracht en wie er verantwoordelijk is voor de schoonmaak tussendoor. Dan kunnen wij u geruststellen, want bij een recreatiewoning kopen Drenthe hoeft u zich met deze zaken niet bezig te houden. Sterker nog, wij nemen het complete verhuurproces en alle daarbij behorende taken voor u waar. Het enige waarvoor u verantwoordelijk bent, is in welke maanden het vakantiehuis beschikbaar is voor huurders. De verhuurperiodes worden afgesproken in de overeenkomst die we bij een recreatiewoning te koop Drenthe opstellen. Net als het aantal weken dat u zelf in de vakantiewoning wilt verblijven. De maximumtermijnen voor eigen gebruik variëren per park.

Recreatiewoningen Drenthe te koop met goede faciliteiten

De villa’s, bungalows en andere recreatiewoningen die wij verkopen staan op onze eigen grond. Afhankelijk van welk soort huis u wilt, is gebruik van het omliggende perceel inbegrepen. Met uw aankoop heeft u vaak dus ook een tuin of terras voor uzelf. Doordat u met een recreatiewoning in Drenthe kopen kiest voor een vakantiepark, profiteert u tevens van de daar aanwezige voorzieningen. De Roompot-terreinen hebben wisselende faciliteiten. Veel bungalowparken beschikken echter over een overdekt zwembad, sport- en spelmogelijkheden, fietsverhuur, supermarkt en horeca. In de omgeving vindt u Hoogeveen, Assen en andere steden, maar ook dorpen als Borger en Dwingeloo. Natuurschoon is hier eveneens volop. Drenthe heeft onder meer de nationale parken Drents-Friese Wold en Dwingelderveld en de boswachterijen Gieten-Borger en Ruinen.

Volledig ingerichte recreatiewoning Drenthe kopen

In uw vakantiewoning zelf ontbreekt het u uiteraard ook nergens aan. De recreatiewoningen te koop Drenthe die wij aanbieden, kunnen dus direct worden betrokken. Ze zijn voorzien van alle benodigde meubels, een keuken, uitgebreide badkamer en meerdere slaapkamers. Indien een vakantiehuis beschikt over een terras of balkon, behoren tuinmeubels en een parasol tot de standaarduitrusting. En als u ook graag binnen ontspant, kunt u zelfs een recreatiewoning kopen in Drenthe met een eigen spa en/of sauna. Heeft u uw potentiële droomhuis gevonden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt nadere informatie aanvragen of een afspraak maken om de woning te komen bezichtigen. Wanneer u liever eerst een oriënterend gesprek heeft, kan dat bij u thuis, op het desbetreffende Roompot-park of bij ons op kantoor.

Wilt u investeren in een recreatiewoning in deze fantastische provincie, of zoekt u een recreatiewoning voor eigen gebruik?

<