De Veerse Wende

Arnemuiden, Zeeland

Je ideale vakantiewoning nog niet gevonden?

Geef je wensen aan ons door

Gratis zoekopdracht

De Veerse Wende

Een unieke investeringsmogelijkheid op de mooiste locatie aan het Veerse Meer, midden in dé recreatieprovincie Zeeland, dat is De Veerse Wende. Een prachtig project, bestaande uit een luxe 4* Fletcher hotel en 18 riante waterwoningen met een betoverend en fantastisch uitzicht over het meer.

Luxe recreatiewoningen aan het water

Op De Veerse Wende zijn 18 lichte en ruime 6-persoons waterwoningen te vinden. Deze luxueuze woningen zijn allen voorzien van 2 badkamers en 3 slaapkamers. Het luxe sanitair, de schitterende keuken en het gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen maken van de waterwoningen het gehele jaar door een prachtig vakantieverblijf. Ook buitenshuis hoef je niet aan luxe in te boeten: iedere woning heeft een riant terras boven het water, een eigen aanlegsteiger en een heerlijke tuin.

Het water en het Veerse Meer in de hoofdrol

Vanuit jouw waterwoning direct het water op? De woningen beschikken over een privé aanlegsteiger waardoor je ieder moment het weidse en prachtige Zeeland kunt ontdekken. Maak een dagtocht naar de monumentale Zeeuwse hoofdstad Middelburg, vaar over Nationaal Park Oosterschelde, spot zeehonden en meer aan in een van de pittoreske dorpen en steden die Zeeland rijk is. Wanneer je in de avond terugkeer, kan je op jouw eigen terras of balkon aan het water nog heerlijk genieten van het magnifieke uitzicht over het Veerse Meer.

Investeer in het ultieme vakantiegevoel direct aan het Veerse Meer in Zeeland

Een investering in De Veerse Wende is een topbelegging aan het Veerse Meer. Een unieke mogelijkheid voor nu en in de toekomst. De recreatiewoningen zijn geschikt voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide.

Daarom kies je voor De Veerse Wende

  • Unieke ligging aan het Veerse Meer
  • Luxe waterwoningen
  • Met eigen aanlegsteiger of ligplaats
  • 4 tot 8 personen
Verhuurorganisatie: Roompot

Foto's

Op dit park zijn de volgende faciliteiten te vinden:

Algemeen

  • Centraal oplaadpunt auto
  • Wifi op park (gratis)

Klik op de plattegrond om een grotere versie te bekijken.

“Het was even wennen om verhuurder te zijn. Maar verder is alles, zoals de schoonmaak, wel altijd piekfijn in orde. De verhuur gaat ook bijzonder goed. Ons huis is heel gewild. Ik denk dat dat komt door de mooie ligging aan het water, de bovenverdieping en het feit dat we het kind- en huisdiervriendelijk hebben gemaakt. Daar is veel vraag naar. Het gaat nu allemaal zo lekker, dat we hebben besloten om een tweede huis op dit Roompot park te kopen.”

Astrid en Bram
Jarenlange ervaring

Met meer dan 50 jaar ervaring in de recreatiebranche is jouw vermogen in veilige handen.

Persoonlijke begeleiding

Met onze persoonlijke aanpak krijg je altijd het beste advies, passend bij je wensen.

Rendement én plezier

Dankzij het flexibele eigen gebruik heb je naast rendement ook veel plezier van jouw recreatiewoning.