Een inrichting zonder zorgen

Kiest u voor (gedeeltelijke) verhuur van uw vakantieverblijf, dan zorgen de stylistes van Roompot Living voor een interieur, passend bij uw vakantieverblijf. Een vakantieverblijf dat voldoet aan uw wensen op het gebied van comfort en sfeer is natuurlijk de basis van een geslaagde vakantie. Roompot Living, onderdeel van de Roompot Group, is de specialist op het gebied van interieuroplossingen en stylingadvies voor eigenaren en exploitanten van vakantieverblijven.

Het aanbod bestaat uit een collectie eigentijdse meubelen en accessoires die voldoen aan de strengste eisen en passen bij de hedendaagse wensen op het gebied van luxe en comfort. De collectie is verdeeld in de stijlen Beach, Nature en Relax. Deze stijlen geven het vakantieverblijf van de woonkamer tot het terras een unieke sfeer die zorgt voor een echt “vakantiegevoel”.

Roompot Living verzorgt het gehele proces rond uw interieur, u heeft er geen omkijken naar! Zij verzorgen uw inrichting van het eerste ontwerp tot en met de zorgvuldige plaatsing en montage van uw meubelen en overige inventaris.

Jarenlange ervaring

Met meer dan 50 jaar ervaring in de recreatiebranche is jouw vermogen in veilige handen.

Persoonlijke begeleiding

Met onze persoonlijke aanpak krijg je altijd het beste advies, passend bij je wensen.

Rendement én plezier

Dankzij het flexibele eigen gebruik heb je naast rendement ook veel plezier van jouw recreatiewoning.