De verkoop van uw recreatiewoning

Niet alleen bij aankoop van uw nieuwe recreatiewoning krijgt u van Roompot Projects de best mogelijke begeleiding, ook op het moment dat u uw recreatiewoning wilt verkopen staan zij voor u klaar. De afdeling Resales staat in de leisure markt zelfs bekend om haar hoogwaardige kwaliteit van dienstverlening. Dankzijde samenwerking met exclusieve labelmakelaars verloopt het verkoopproces soepel en snel.

Via de Eigenarenservice van Roompot kunt u uw verkoopplannen kenbaar maken. Deze service staat in nauw contact met de afdeling Resales van Roompot Projects. Zij zijn gespecialiseerd in de verkoop van recreatievastgoed en aangesloten bij VastgoedPRO, de beroepsvereniging voor Nederlandse vastgoedprofessionals. Samen met lokale labelmakelaars gaan ze voor u aan de slag. Labelmakelaar Peter Tak van Tak Makelaardij & Taxaties in Cadzand legt uit hoe het werkt.

Labelmakelaar

“Zodra er een woning op één van de Zeeuws-Vlaamse parken, Résidence Cadzand-Bad, Beach Resort Nieuwvliet-Bad of Vakantiepark Zeebad in Breskens verkocht mag worden, ga ik erlangs voor een waardebepaling. Samen met Roompot Projects zetten we de woning vervolgens in de markt. Bijvoorbeeld via Funda en de websites roompotprojects.nl en tweedewoningkopen.nl. Maar vaak hoeven we niet eens op geïnteresseerden te wachten. Er is namelijk zoveel interesse, dat wij al een reservelijst hebben. Een match is meestal snel gevonden."

Peter begeleidt kopers tijdens de bezichtigingen, doet de onderhandelingen en verzorgt de koopovereenkomst. “Het voordeel is dat we vlakbij zitten. Staat iemand op een park bij een woning en belt hij voor informatie? Dan rij ik er direct heen. En zijn er vragen over het park of de omgeving? Dan kan ik die meteen beantwoorden. Ik kom immers zelf uit de streek, ben na ruim tien jaar actief te zijn voor Roompot Projects ook goed bekend met de parken en heb korte lijnen met de lokale notaris en Nederlandse en Belgische fiscalisten. Iedere mogelijke vraag wordt beantwoord."

In trek

Peter merkt dat de Roompotparken in Zeeuws-Vlaanderen enorm in trek zijn, zowel bij kopers als huurders. “Dat komt deels door de vele gebiedsontwikkelingen, waardoor de hele kustbeleving en daarmee het toerisme in de regio een flinke boost heeft gekregen. Anderzijds hebben de parken hier de ideale ligging: aan de kust én dicht bij grote steden zoals Knokke, Brugge en Gent. En ze zijn nieuw of vernieuwd, inclusief goede parkvoorzieningen. Dit alles zie je terug in de hoge dekkingsgraad in verhuur.

Tot slot is ook de Eigenarenservice van Roompot een echte meerwaarde voor eigenaren. Verhuur, onderhoud, ze hebben nergens omkijken naar. Al deze aspecten trekken veel kopers aan. De waardeontwikkeling van de recreatiewoningen is hierdoor de laatste jaren heel positief geweest (gemiddeld zo'n 20%) en aangezien de gebiedsontwikkelingen nog lang niet klaar zijn en de resale van relatief nieuwe parken, zoals Beach Resort Nieuwvliet-Bad, nu op gang gaat komen, verwacht ik dat dit nog lang zo zal blijven."

Wilt u meer weten over de werkwijze van Roompot Projects? Vraag een persoonlijk adviesgesprek aan:

Persoonlijk adviesgesprek aanvragen

<