Familie Van Den Heuvel

“Hier hoef ik alleen te genieten"

Het was 2010 toen Shirley van den Heuvel en haar man Olaf een vakantiehuis kochten bij Roompot Noordzee Résidence Cadzand-Bad. “Tja, midden in de recessie. Dat ging een beetje tegen alle bewegingen in. Maar we wilden het al heel lang, dus we zijn er gewoon voor gegaan", legt Shirley hun beslissing van destijds uit. Inmiddels hebben ze al een tweede huis bijgekocht.

“Mijn man is helemaal dol op de zee en ik kom oorspronkelijk uit Bergen op Zoom, dus het westen trok me altijd al. In 2010 hoorden we dat de bouw van het vakantiepark in Cadzand-Bad door zou gaan. We waren er als één van de eersten bij en hadden meteen een goede klik met Roompot. De optie die we toen direct op het vakantiehuis namen, hebben we niet meer losgelaten."

Mijn Roompot

Olaf is beleggingsadviseur geweest, maar zelf voelde Shirley niks voor beleggen. “Ik vond het zo risicovol, met die fluctuaties en zo. Maar van een vakantiehuis kun je tegelijkertijd ook heerlijk genieten. We hebben ervoor gekozen om een ruim aantal weken van het jaar zelf in het vakantiehuis te kunnen en de rest te verhuren. Dat kun je met Roompot afspreken. Het werkt heel goed. Je kunt op internet via ‘Mijn Roompot’ je eigen boekingen doen en ook zien wanneer het vakantiehuis verhuurd is."

"Van begin maart tot eind oktober zitten we helemaal vol"

'Echte huizen'

Over de verhuur hebben ze niets te klagen. “Bij ons huis gaat dat uitzonderlijk goed. Van begin maart tot eind oktober zitten we helemaal vol. Het bevalt allemaal zo goed, dat we besloten hebben er een tweede vakantiehuis bij te kopen. Dit keer op het park in Nieuwvliet-Bad. Weer een nieuwbouw, want dat levert BTW-voordelen op. En weer Roompot, want ik vind het een groot voordeel dat ze traditionele huizen bouwen, van steen. Dat staat er over vijftig jaar nog."

Meer niet nodig

Shirley en Olaf laten veel aan Roompot over. “Van schoonmaak tot onderhoud. We vinden het wel heel belangrijk dat de kwaliteit goed is en je merkt dat Roompot daar zelf ook op toeziet. Noordzee Résidence Cadzand-Bad heeft een hoge Zoover-waardering en dat willen ze graag zo houden. Er is wel eens iets stuk of kwijt, maar dat wordt altijd prima opgelost." Voor Shirley, Olaf en hun kinderen Margje en Jip blijft er dus alle tijd over om lekker te genieten. “Thuis ben je altijd bezig. Hier hoef ik alleen te genieten. Van de rustige momentjes aan het water, de natuur, mijn favoriete plekje bij het kanaal, wandelen, koffie drinken. Meer heb ik niet nodig."

<