Largo Resort Duinrand

Burgh-Haamstede, Zeeland

Largo Resort Duinrand

Aan de duinrand van badplaats Burgh-Haamstede, dicht bij het prachtige Zeeuwse Noordzeestrand op de kop van Schouwen, wordt een uniek luxe resort gerealiseerd: Largo Resort Duinrand.

Toplocatie aan de Zeeuwse kust

Midden in het natuurschoon biedt Largo Resort Duinrand de perfecte uitvalsbasis om te wandelen, paardrijden, hardlopen, fietsen of mountainbiken. Ontdek de duinmeren, zie hoe de duinplanten het jaar door veranderen of snuif de Zeeuwse lucht op in het prachtige én grootste bos van Zeeland. Het strand van Westenschouwen is uitgestrekt en de Blauwe Vlag wappert hier trots: de internationale onderscheiding voor een schoon en veilig strand.

Inspiratie uit duinen en historie

De vloeiende, golvende lijnen van de naastgelegen duinen en een natuurlijke zandkleur typeren de plannen voor het resort. De vorm is opgezet naar regionaal historisch voorbeeld, met cirkelvormige aarden wallen en grachten. Water zien we door het gehele resort terugkomen.

Luxe recreatiewoningen

Ontworpen door het award winnende Londense architectenbureau Jestico + Whiles kan men in de recreatiewoningen van Largo Resort Duinrand optimale luxe en comfort vinden. Voor 4 tot 24 personen, met strakke en hedendaagse architectuur en robuuste natuurlijke materialen. De connectie met de duinen en het nabijgelegen strand is voelbaar.

Zorgeloze verhuur en beheer door Largo

Investeren zonder zorgen. Dat mag men bij Largo Resort Duinrand verwachten. De professionele verhuur en beheer wordt dan ook geheel ontzorgd door het luxe label Largo.

De start verkoop wordt verwacht in het najaar van 2021.

Daarom kiest u voor Largo Resort Duinrand

 • Fantastische ligging In het Zeeuwse Burgh-Haamstede
 • Dicht bij strand en direct naast uitgestrekt bos- en duingebied
 • Luxe vakantievilla’s in uniek resort
 • Voor 4 tot 24 personen
 • Zorgeloze verhuur en beheer via Largo

Foto's

 • Jarenlange ervaring

  Met meer dan 50 jaar ervaring in de recreatiebranche is uw vermogen in veilige handen.

 • Persoonlijke begeleiding

  Met onze persoonlijke aanpak krijgt u altijd het beste advies, passend bij uw wensen.

 • Rendement én plezier

  Dankzij het flexibele eigen gebruik heeft u naast rendement ook veel plezier van uw recreatiewoning.