Katoen City Lofts

Goes, Zeeland

Katoen City Lofts

In het hartje van de bruisende stad Goes bieden wij een exclusieve investeringsmogelijkheid aan: KATOEN City Lofts. Op een absolute toplocatie worden zeer luxe City Lofts gerealiseerd. Een buitenkans voor u als investeerder.

Investeren in ultieme hospitality & optimaal comfort: slechts 2 kansen!

Van de in totaal 18 lofts die worden gerealiseerd, mogen wij u 2 exclusieve suites op de eerste verdieping aanbieden. Een investering in ongekende kwaliteit, gelegen aan een bruisend plein met horeca, evenementen, een theater en overdekte parkeergarage. Ideaal voor de gast die wat langer in Goes wil verblijven. Fijne stadse vibes maar ook rust en ruimte om de hoek.

Een plek die alles biedt

De fantastische ligging van de KATOEN City Lofts Goes midden in het centrum van dé winkelstad van Zeeland zal iedereen aanspreken. Met landelijk bekende ketens, speciaalzaakjes en boetieks van lokale ondernemers is er voor ieder wat wils. Na het winkelen heerlijk wandelen langs de stadsvesten en de haven. En daarna nodigen de terrasjes op de Grote Markt uit om tot laat buiten te zitten. Bovendien liggen Nationaal Park de Oosterschelde en de bloemdijken in de Zak van Zuid-Beveland om de hoek. Ook steden als Antwerpen, Brugge, Gent, Rotterdam en Breda zijn door de centrale ligging van Goes uitstekend bereikbaar. De grote aantrekkingskracht van de stad zorgt ook voor een sterk groeiend aantal nationale en internationale bedrijven. Daarmee zijn de KATOEN City Lofts Goes ook ideaal voor zakelijke gasten die dicht bij hun werk willen verblijven. Rust en privacy gecombineerd met hoogstaande service en niet te vergeten uitstekende culinaire mogelijkheden.

Interesse in een exclusieve topinvestering?

Neem vandaag nog contact met ons op en wie weet bent u straks de eigenaar van een uniek object. Liever eerst even de sfeer proeven? Dat kan natuurlijk ook. Wij bieden u de mogelijkheid om de modelloft te bezoeken en een overnachting te boeken. Vraag naar de mogelijkheden!

Daarom kiest u voor Katoen City Lofts

  • Exclusieve lofts in bruisend stadscentrum van Goes
  • Uitmuntende service door bewezen succesformule KATOEN
  • Netto rendement van 4 tot 5 % per jaar
  • Bouw gestart, oplevering najaar 2021
Verhuurorganisatie: Roompot

Foto's

<